Friday, December 17, 2010

~Pasal LNPT dan Tiket~

Hari Jumaat ini. Sekali lagi mcm minggu lps. Duduk diopis saja. Tak kuar p memana. Bagus kan. Kalo dulu doblas suku jer, berdesup trus kuar pintu. Huhu. Skang udah susah nak dpt peluang camtu. Byk keja lah. Tp sempat gak selit buat entry waktu lunch ni. Umm....lebih kuang 7 bln aku duk kat post baru ni mmg diakui keja agak berat n t.jawab lagi la berat kan. Ini napa jadi camni, itu kenapa tak teliti dulu, ini kenapa leh lambat dan semua lah itu ini nak kena jawab. Hukss.. biasa la kan. Takkan nak makin sedikit lak tanggungjawab nya. Ni pun seb bek dak SPS ni ada. Leh la tulung sesket. If derang ni takde nati, mmg pitam aku nih. Harap2, kalo tak semua pun ada la yg disambung utk thn dpn. Insyaallah.

Knpa aku tak kuar berjimba jimba di ari Jumaat yg elok je redup ari ni? Ummm..pasal aku citer smlm la. LNPT oh LNPT. Td masa bos briefing sket after baca Yasin, dia ckp lagi pasal ni. Katanya dia nak Pencapaian Prestasi dulu dr suma KPP n PP. Ummm.. ok, ptg ni leh bagi kut.
Bukan gmbr hiasan






Sessi bagi hadiah pada yg lahir bln 12. 
Dari bos yg nak transfer bln 1 nih. Sobs. Sedih. Sobs.

Oh ya. Nak p tgk wayang lah. Insyaallah. Thanks to
Image : Google

From official NN website

coz belanja tgk wayang sempena my bufday. Masa aku gi amik tadi napaknya ramai lagi tak amek tu. Baru 3,4 org napaknya yg sign kat page sama dgn aku tu tadi. Tak la ssh nak carik opis NN nih. Mmg dekat la ngan opis, umah aku lagi la dkt.  Jalan kaki? Boleh..tp peluh tiak la sket. Cantik oih opis meke. Dkt Heritage House Jln Yap Ah Shak. Kalo biasa makan sup Doraissamy tu sure la tau nyer.  

Bkn nak tunjuk. Tp mmg nak tunjuk pun. Kui kui kui.
So, tatau nak tgk di mana dan citer apa lagi. Ngankung pun tayangan mcm nak abis. Tron tatau lagi. Hantu Kak Limah tu ada. Tgk la cemana karang kan. Biasa kalo citer 'kotak pejabat' tak dpt utk complimentary pass nih.

Oh ya. Sekeping tiket ni Insyaallah, akan dibagi pada top commentator blog yg aku umumkan retu. Dan sekeping lagi pun rasa nak let go. Sapa nak? Dia leh tgk smpai 31 Dec ni je la tapi.

6 comments:

maszmadi said...

uih..... besh nyer dapat adiah besday.....

hm, sedey yerk bos nak pindah..... kan

shahjiehan said...

nk jugak 1 tiket~ lalalaa

hehhee..igtkan ape benda la kotak pejabat tuh~...cehhh

ekinashikin said...

happy belated besday pn stoberi...
lmbt wish sbb hr tu coti2..balik kg..
adik kawen..hihi...

Hezesuze said...

weols nak weols nak huhu

cikbedahlaser said...

nak satu.. nk g tgk kak limah ngangkang.. ehh silap...
kak limah balik umah

PUANSTOBERI said...

Mazmadi :
Hasil kutipan seploh hinggit sebulan di Bhgn kami :))

shahjiehan :
Nak ke..? Meh dtg amek meh.

Ekin :
Owh..ptt lama tak napak meng apdet. Hihi

Heze :
Ley dtg amik tak??

CBL :
Mau kah?? Dtg amik byhand mao??