Thursday, December 2, 2010

~Award : Blog Cantik dan Menarik~

Cantik Menarik Kau Mmg Da Bomb.
Imej : google

Huhu. Ok, tepek award dari incik HH plak.
Award ni lebey kuang award Ekin. Udah la itam putih juga kan.
Sebelum menempek award tersebut, saya harus menjawab beberapa soalan iaitu

# Apakah pandangan anda terhadap blog yang tag blog anda untuk terima award ini?
Pandangan saya terhadap blog incik HH-Bangku Kosong adalah saya rasa blog beliau best dan unik juga sbb tak ramai blogger lelaki yg rajin apdet hari hari dan byk byk.

# Kenangan manis dalam hidup anda?

Berjaya mendapatkan apa yg saya impikan.

# Kenangan pahit dalam hidup anda?
Masih belum dapat apa yg saya impikan. Haha. Too cliche is it??

# Adakah anda puas hati dengan kehidupan anda sekarang?
Alhamdulillah...nak kata puas ati tu tak la sgt, tp kalo kata tak puas ati tu mcm tak bersyukur pulak.

# Nyatakan 3 impian anda yang belum tercapai?

1. Smbg Master.
2. Menimang Cahaya Mata
3. Masuk umah baru. Tk sabar dah ni.. Insyaallah..thn dpn kut.

# Tag 5 org utk award ni. 


Haha. Kali ni saya mmg kedekut. Namo bagi sapa sapa. Hik hik

Ok, skang leh tempek award itu. Segera....

Terima kasih incik HH :D

8 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Sudah jd Hajah Bakhil ni tak mau bg sapa2... kekekeke

haszuraidah ishak said...

ada award utk reen..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/12/triple-award.html

Cma Shiema said...

salam...
puanstroberi..cma singgah cni n follow... nyum2 :P

deqlis said...

salam..
selama pg pn stoberi..

eh impian kita sama laa..
cuma bab smbg master tu sy rasa dlm 2-3 thn lagi dlm perancangan.

yg dua lagi tu klu leh secepat mungkin:-)

moga sama2 berjaya ya.!

LyNn HaMzAh said...

huhuhu...kedekut la plak kali nie...hehehehehe...x per...tahniah yer reen...

Zqah Ismail said...

kak ida kena tag kat sini

http://mimpisibunga.blogspot.com/2010/12/free-domain-by-broframestone-in-dhouse.html

PUANSTOBERI said...

Lekat Lekit :
Tehehehheeh.... :P

Hasz :
Rasa retu perasan tau..tp letak situ "REEN" je..takot lak REEN hok lain.. hik hik hik..lenkali kena tulis REEN stoberi.. :D

Cma :
Yee...maceh CMa.. u're unique no. is 234.. ehh...mmg unik la..

PUANSTOBERI said...

Deqlis :
Ya..gimme 5 sket.. tehehehe :D

Lynn :
Ok, komen mu mmg menggeletek perut ku ini.. tatau pasal..tapi seyes mcm lawak..teheheheh :D

Zqah :
Ok, nati kekda pi amik eh.. tenkiu tenkiu :D