Tuesday, December 14, 2010

~Pasal Award Di Hari Lahir~

Terima kasih. Terima kasih. Terima kasih.
Buat suma yg wish anniversary, birthday.
Kalo zaman dulu, kena antar kad beday. Lps tu zaman SMS, dpt wish thro SMS or MMS. Tp bila da masuk zaman FB, dpt wish kat 'dinding' plak. Hehehe. Apa pun, terima kasih atas ingatan korang suma. Tandanya aku masih ada kawan. Baek di alam realiti mahupun alam maya. Huhu.

Paling istimewa SMS 1st la. Tepat kul 12 tu (sebaek saja citer Papadom abes. Eh. Aku sker la citer ni. Da tgk patploh kali pun sker gak nak tgk. Hehe). Tau dari sapa. Nah...ini nombor nya. 15888. KRAF : PENGURUSAN PKKM MENGUCAPKAN SELAMAT HARI LAHIR bla bla bla.. ahahaahahah... mmg derang da set sesiap da utk suma staff ni, kul 12 je dpt wish. Tehehehehhee.

So, di hari lahir aku ni, nak la ber kongsi kegembiraan bersama dgn korang.

Award ini ditujukan khas utk para pengkomen yg sentiasa tak jemu utk memberikan komen di dlm setiap entry aku yg melalut-je-lebih-tu.
So, aku tag kan award ni kepada 
1. Adialuze - the most top commentator. Hope pasni tak jemu utk terus mengkomen ya :)
2. Cikbedahlaser - mmg rajin komen sejak dari kenal lps join contest sedondon.
3. CikCha - hihikk...jawapan suma betul neh.. bkn sj betul malah tepat plak tu. Tehehehe.
4. Lekat Lekit - Ini pun rajin komen sejak mula kenal di alam blog ni dan seterusnya da kenal di alam nyata jugak (yunk, akak baru sambut anniv. ke 2 la..hihi)
5. Ejamaria - ini pun jawapan betul. Tp tak berapa tepat sgt nama tpt keja tu. Tp dah betul. Hehe.
6. LynnHamzah - ni pun mmg ada komen komen dari mula kenal dulu :) Jawapan suma hampir betul. Hihi
7. Deqlis - tak memberikan jawapan smlm. Mungkin tak perasan. Sbb takde FB beliau dan no. tepon so, tak leh nak di alertkan..sowii... huhu

Terpulang samada nak buat entry ke nak tepek kat sidebar ke tak kesah. Yang penting, aku amat menghargai korang suma.
Yang tak dpt pun, aku ucapkan terima kasih. Mcm Hezesuze, kalo ikutkan dia pun leh dpt, tp mebi lately dia bz terlampau..so, tak dpt..so, aku bagi jugak anugerah kat beliau. Juga utk Anitadahahs. Amik jugak la award ni sbb masa dia lum cuti, dia pun rajin gak drop komen kat blog ni. Utk Irtiyah jugak sbb yang sentiasa beri support if kuar entry 'yg itu' (dia mesti tau).  Utk Izan Cikmot yg sesama meminati TARA dgn aku, juga ada bg jawapan smlm. Dan utk Axelida jugak. Rasa bersalah kuasa 2 ni sbb adiah tak bagi bagi lagi. Kalo itu adalah pizza da lama basi kan. Huk huk. Ok, akan ku pos la napaknya. Kepingin la nak jumpa beliau. Huhu. Dan utk suma suma lah yg salu komen kat sini. Amik ya..

Jawapan sebenar utk ketiga tiga soklan semalam ada di komen yg di dropkan oleh cik cha di entry tersebut. Tepat 100%. 

Jadi siapakah yg bakal menerima adiah top commentator? Siapa yg dpt adiah sipi sipi, tepi tepi?... umm...saprais...! tggu dan lihat nati ya..  :))

9 comments:

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

selamat hari tua sis!

Anitadahahs said...

Waaaa..
Tak sangka Anita pun dapat award ni, walaupun dalam senarai yang dah ketinggalan..huhu...
Tunggula taun depan ye, Anita akan bergerak aktif. keh keh keh

neway nak wish sekali lagi. Selamat hari keputerian! DAN selamat ulang tahun perkahwinan yang kedua..

muahx.ops dapt kiss pulak ;D

cikbedahlaser said...

wat suspen lg.. ehh saspen leh wat org sakit jntung r.. hahahahahhaahhaha


smlm smpi je umah..terus jawap soalan2 akak... cikgu sy ajar.. jawap semua soalan..
sy tmbh... salah ke btol ke.. blkg kire...
ehehehheheh

at least sy kenal dgn siapa sy berkwan.. yeayyy..

cikCha said...

harap2 ada la rezeki shamill ku...
hehehe...;p

axelida said...

wow tengkiu bg award walopon pengkomen suam-suam ala2 i swear..

ahaks tak pe pegang lama2 x de hal.. lagi lama lagi reen igt kat kiter kan? hehe

1 more time wish u all the best on ur bestday!

AdiaLuze said...

Yeaay,yeaay..Mekasih PnS...Suka sesgt...pasal hadiah tu tkpe la...Sapa yang dapat tu, aku ucapkan TAHNIAH!! :)

Jgn risau..Insyallah, aku akan terus jadi pengkomen setia kat cni..Hehehe

PUANSTOBERI said...

Kina :
Tenkiu :))

Anita :
Yer..maceh..maceh..maceh gak buat entri dah :))

CBL :
iyer..da kenal tu tak reti reti nak jumpa?? ceaa... marah la pulokk... tehehehehh :P

cikcha :
Shamil? Shomel? Shimil? Shahrul?? eh..termelatah plak... tehehehe

Axelida :
Takut kang baju ter kecik plak dlm kotak tu.. eh..eh..buleh ke gitu?? teheheheh

Adialuze :
Hik hik...seharusnya anda la pengkomen tegar. Tahniah..!! :))

deqlis said...

dtg mlm nie..

wa wa wa..! nama deqlis pun aderr nunnnn kat hujung seklai ihik...

top 10 gak nie hehe..
sorry tak masuk blog sepanjang hari.. deqlis selalu masuk belah ptg2x atau mlm2 atau pagi2 buta..huu huu..

tp sebenarnya 3 soalan tu mmg dlm genggaman jer nak jawab..heheh...

pepun wish u all d best..!
deqlis amik award yer..:)

PUANSTOBERI said...

Deqlia :
cena leh terlepas pandang ne... huhu.. tkpe lah..nati ada can lagi kan.. :))