Wednesday, December 15, 2010

~Pasal Birthday 2008~

 [entry ini tiada sama sekali berniat utk menunjuk nunjuk. Sekadar berkongsi dlm ni kegembiraan yang ada. Mohon tidak disalah erti :)) ]

Haha. Jgn mare. Ada lagi citer sisa sisa bufday. Tehehehe.
Tkde apa nak citer.
Tadi buat album baru kat FB. Dgn nama SEMUA PASAL BIRTHDAY.
So, mana gmbr yg berkaitan bufday aku simpan situ.
Kena la korek2 gmbr dr thn 2007 dulu.
So, thn 2007 jumpa. Masa tu celebrate ngan adik2 yg bufday dkt ngan bufday aku.
Then 2009 pun ada. Aku just move kan je dari album lain. Yg dlm folder kat PC ni tatau celah mana dah (tu la padahnya byk sgt gambau kan). 
Tahun 2010. Mmg ada la kan.

So, ramai2 tgk gmbr lelama tu. Gelak gelak tgk gmbr thn 2007. Kurus giler ah time tu. Tak caya sila tgk ini.
Kahh...! masa ni kalo pakai tudung Ariani sure tak elok sbb muka pjg. Tehehehe.

Then derang tnya 'kak Ida, thn 2008 takde eh'.

Aku pun jawab 'entah la..takde la thn 2008. Tak smbut kut'. Lps tu pikir pikir, apsal tak sambut eh. Ummm.. cam pelik jer.
Tak lama tu baru tingat.

"La...mana nak ade..kan akak kawen time tu".  Hohoo.. choiii btul kan. Buleh lupa. Haha. Jadi thn 2008 ini lah gmbrnya. Miahahahhah.


Itu je. Sekian terima kasih. Ngeeeee........

1 comment:

Melor said...

salam perkenalan ya nama ku melor. nice blog