Monday, October 4, 2010

~Mari Join Contest PnStoberi~

Retu aku ada tnya kalo aku buat contest, ada org nak join tak, tp takde feedback plak yer.
Umm...tp saja la nak terai nasib ni. Nak jugak gatal tangan buat contest. Kalau rajin sila la join yer kengkawan. Hiksss....

Contest ni diberi nama PnStoberi's Sedondon Raya Contest.
Kenapa aku pilih Sedondon??. Sbb : Pertama nak carik idea utk raya thn dpn which aku nak suma adik beradik aku bertema kan kaler yg sama. So, nak tgk kaler apa paling cantik (tu dia aih che puan stoberi..raya thn ni tak abih lagi hang dah pikiaq ghaya tawon dpn na..Nala betoi hang kan). Kedua sbb aku tgk suma upload gmbr sefamili yg cantik2 kat blog kat fb, tu yg dtg idea ni.

Tarikh tutup adalah pada 4 Oktober 2010 bersamaan 25 Syawal 1431. Kenapa mesti 25 Syawal? Sbb saya nak umumkan nama pemenang sblm tamatnya Syawal thn ini. Insyaallah. Kira hadiah di Aidilfitri lah.

Ok. Cara2 dia senang banget.

Pertama : Kasik upload gambar sedondon korang masa ari raya ari tu. Tp mungkin ada yg kata "alamak, thn ni tak sedondon, thn lps sedondon la" atau "thn lps nyer lagi sedondon la dari sedondon thn ni". So, tak kesah. Asalkan napak sedondon.
Berapa org harus ada dlm gambar ? : Tak kesah. Asalkan sedondon. Maknanya kalo sedondon haruslah lebih dari sorang kan? Kesian yg mcm aku tkde anak lagi ni, harus la sedondon berdua je kan..so, di alu-alukan juga.
Wajib baju kurung/baju melayu kah? : Sepatutnya begitu lah yg afdal, tp kata la gambar tu raya kedua, so yg lelaki da pakai t-shirt/kemeja so..tak kesah la. Asalkan ada yg berbaju napak mcm ari raya.
Harus ke family? : Tak kesah, dgn rakan2 pun takpe..asalkan napak sedondon.
Tuan Punya blog harus ada sekali ke dlm gmbr? : Harus. 
Berapa keping kena upload?Minuman Minimum sekeping gmbr dan maksimum tiga keping gambar.
Untuk menjaga keselamatan gmbr anda, sila la watemark. Tapiii...itu tidak lah menjadi kewajipan dlm contest ini. Kalo taknak letak pun tak apa.

Kedua : Dibawah gmbr cerita la serba sedikit ttg tema sedondon anda. tersebut.Tak perlu panjang2..tp sesedap rasa dan ikot ke kreatipan anda ler.

Ketiga : Sila letak juga emel anda utk saya terus berhubung utk penghantaran hadiah.

Keempat : Setelah itu tinggalkan link ada di ruangan komen utk saya mendapatkan cerita  anda. Serta melihat gambar anda utk dinilai. Eceh.

KelimaHaruskah saya jadi follower blog PuanStoberi? Tak harus. Tp sekiranya pemenang adalah dikalangan follower hadiahnya agak lumayan la sket, sbg penghargaan kepada follower saya. Hadiah telah menanti..sila refer kat perenggan bawah.

Keenam : Kena letak banner/badge contest tak kat blog sendiri? Tak perlu - cuma jadikan sticky note di blog anda sehingga due date contest ini iaitu syawal 25 = 4 Oktober 2010.  Dan dalam sticky note itu, kalau tak keberatan, link kan lah entry contest ni. Hehe.

Sbb ada respond kata syarat mcm pening dan confuse, so saya K.I.S.S kan syaratnya :
  • Buat satu entry utk contest ini 
  • Upload gmbr sedondon raya yg ada gmbr tuan punya blog 
  • cerita secara ringkas berkenaan gmbr yg diupload 
  • tinggalkan link di ruangan komen
  • tinggalkan emel samada di ruangan komen saya/entry tu
  • nak jadi follower boleh, taknak jadi follower pun tkpe
  • sticky note kan entry tersebut until 4 Okt 2010.

Hadiah utk pemenang :
Sekiranya anda adalah follower puanstoberi- 

Pemenang Pertama : Sepasang batik jaquard (sutera satin) - Batik original yer. Sekiranya anda penjawat awam tentunya anda beruntung. Boleh dipakai di hari Khamis. Oh. Boleh pilih mau kaler purple or hijau.


Pemenang Kedua : T-shirt 1 Malaysia. Maklum la kami somi isteri seopis. So, bila ai'ol dpt, he'ol pun dpt..jadi kadang2 dah malas nak pakai t-shirt sama je.

Pemenang Ketiga : Kaftan Batik.

Dan sekiranya anda bukan follower :
Tak kira no berapa pun anda akan dapat brooch.

Oleh krn ada 3 adiah, maka, sekiranya contestant hanya ada 3 org shj maka otomatik la contest ni terbatal dgn erti kata lain..org tak berminat masuk la tu. Lain kali tak payah buat. Ha Ha.
Jadi..dapat la adiah saguhati je yg masuk tu. Tp sekiranya lebih dari 5 maka, contest ini akan berjalan.

Pemenang akan dipilih oleh juri2 yang dijemput khas oleh puanstoberi. Sapa nak jadi juri sila hubungi puanstoberi (esp rakan2 seopis yg baca blog ku secara snyap nih...mai la jadi juri nak?? kui kui kui...tp takdak hadiah la nooo...)

Sudi-sudikan lah yer memeriahkan contest sulung saya ni. Hehe. Pnstoberi's Sedondon Raya Contest. Ingat tarikh tutupnya 4 Oktober 2010.

(Kredit utk tuanpunya blog INI atas tuto membuat tulisan blink blink tu. Huhu. )

133 comments:

imanmom said...

salam aidil fitri ida,
sis join GA ni ya..

http://tungkukayu.blogspot.com/2010/09/mari-join-contest-pnstoberi_23.html

email saya nonemom@gmail.com

kalau ada salah silap bgtau ya,akan diperbaiki

thanks

nadiah said...

salam Aidil fitri

saya join GA ni ya

http://nettskerepek.blogspot.com/2010/09/mari-join-contest-pnstoberi.html

email: sisnadiah@gmail.com

zaikulim said...

Salam kenal dari zaikulim

zai join yer...

http://zaiikulim.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

email:zbintim@yahoo.com.my

tq

imanmom said...

ida,n3nya sis dah tambah
jenguk la ya

oto said...

reen, kalo org tkde blog nk juin, ko kesah ke atau ada kau kesah??? terasa nk juin.. tpi blog aku belom dicipta lagi... huhuhu

PUANSTOBERI said...

Kak ImanMom :
Yesza..nati org laju2 ke sana.

Oto :
Buleh je masuk...tp kalo takde blog cena nak citer2..cena nak tempek gmbo? Elleh..tipu takde blog.. ko ada blog kan..tipu..tipu...

PUANSTOBERI said...
This comment has been removed by the author.
PUANSTOBERI said...

NADIAH & ZAIKULIM :

Salam kenal..thanks eh sudi join contest tak seberapa neh.. huhu..

Faiz said...

alamak..xpernah sedondon pun..xdpt la msuk..lau msuk pn 100% klh..huhu..maaf ye..

p/s:thanks komen kt blog..setiap komen anda dihargai..=)
**HIT MY LATEST UPDATE HERE**

Nieylicio Kerolicio said...

Nys join yer..

http://kerorokeroppi.blogspot.com

email: rnees_zairee@yahoo.com

ejaa said...

uwaa kak reen ejaa xde pic rayeeeeeeeeee!!! huhuhu serius tak teringat nak amik gambar. huhu

PUANSTOBERI said...

Nys :
Thanks sudi join.. :))

EJAA :
Biar btul ni ejaa..tak penah org takde gmbr raya nieh.. ni mesti terlebih makan lemang ketupat ni kan..hik hik

Aimi A.Z said...

Wahh Kak Reen. Rajinnya buat contest2 bagai. Kalau I rajin I buat ye? i banyak gambar sedondon~ *ngehngeh*

farah diaz said...

pnstoberi~FK joined ur contest...

hehe..kalau ada kekurangan,mohon maaf di hari raya...
hope dpt bju batik tu..cantikk sgttt!!~~~ngeeee...

ni link sye...terjah k..

http://farah-diaz.blogspot.com/2010/09/contest-lagidr-pnstoberi.html

aMyErInAiMiE said...

akak~~ sy dh join!jgn bubarkan contest ni yer..heheh...


Erin
aaron_axquack@yahoo.com
http://eringilegambar.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

ekinashikin said...

sila terjah..hehehe
kita join..

http://ekinashikin.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

email:ekinashikin@hotmail.com

thanks

PUANSTOBERI said...

AIMI AZ : Sila..sila join..saja gatai nak buat contest sbb adiah2 tu mmg da tersedia ada. Hik hik

PUANSTOBERI said...

FARAH DIAZ , aMyErInAiMiE dan ekinashikin :

Terima kasih bebyk kerana sudi memeriah kan contest ni :)) dan terima kasih juga kerana sudi jadi follower kebun stoberi nih.. :))

MamaRifqy said...

me join

http://mamarifqy.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

mama_rifqy@yahoo.com

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

saya nak join nanti saya korek gambar ye

haszuraidah ishak said...

nak join..nak join..tapi nak kena belek2 gambo dulu..

PUANSTOBERI said...

MamaRifqy :
Penyertaan diterima..thanks sbb join dan sudi jadi follower :))

PUANSTOBERI said...

Mama Amana & Arif dan Haszuraidah :

Meh la join..sesama memeriahkan 'majlis'. hehe :))

~ain said...

puan stoberi.. i dah join contest yang hebat dan mempersonakan ini.

http://norainiammran.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html


terima kasih....

NINIE said...

Salam...
Nak Join Gak...

http://ninieshare2u.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

ninieshare2u@gmail.com

tq...

Whitey Mommy said...

salam.. nak join juga.. ni entri ya...
kalau tak menepati syarat inform ya... mungkin ada yang patut diperbaiki...
http://whiteymommyconway.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

hafizah_ismail said...

salam..sy pn join ye..

http://hafizahismail.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

tenkiu :)

hafizah_ismail said...

alamak..lupa nk letak email la..

lagi skali ye..ni email saya

hafism83@yahoo.com

http://hafizahismail.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

sy add ur link jugak..senang nk tau result, ang nk terus berkwn :)

Intan Inn said...

salam perkenalan..saya join yer..

http://inniqmal.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

tq..

eima said...

http://eima-contest.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

TQ

Fatin a.k.a. Aten said...

nak join tp x reti nak buat sticky enrty.. huhuu =(

papadam said...

bestnya hadiah tu...

Fatin a.k.a. Aten said...

yeahh dpt gak join..

http://wnf7488.blogspot.com/2010/09/contest-sedondon-raya.html

emel: beauty_7488@yahoo.com

yg sticky post tu dah buat, tapi tak keluar post baru pn bawah sticky entry.. adehh

nanti akak check la dlu yer~

Fatin a.k.a. Aten said...

ok, dah siap.. yang tadi cancel ek.. hihii

http://wnf7488.blogspot.com/2010/09/contest-sedondon-raya.html

ada kurang or tak cukup syarat ke, akak gtau yer~

♥♫♥EiRa♥♫♥ said...

salam perkenalan sis..

eira nak join..

http://eiralovechess.blogspot.com/2010/09/mari-join-contest-pnstoberi.html

JuE-aNNa FaUZiE said...

dah join...terjah ye nanti...

http://jueannacontest.blogspot.com/2010/09/mari-join-contest-pnstoberi.html

pearl said...

puan stroberi,

I pun nak join

http://aisyahimran.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

Safinaz Hanum Ahmad Anuar said...

Join jugak..

lalala..lala.. la..

sila jenguk ek;
http://safinazhanum1.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

peti pos saya: anumazlan@yahoo.com

NoRazUraShIma said...

salam perkenalan..saya JoIn..sLAmat MEnjenguk - MAlu nak cakap tapi xreti wat sticky Mode=(

http://norazurashima.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

email : amihs_nuc@yahoo.com

Momma Mia said...

Kami bertemakan PINK sedondon dtg join

http://alinalancontest.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

Thanks

- Suraya - said...

salam aidilfitri...

saya dah joint contest nie...sudilah melihatnya...
tq

http://suraya78.blogspot.com/2010/09/mari-joint-contest-pnstoberi.html

emel saya: puteridayana78@yahoo.com

- Suraya - said...

salam aidilfitri....salam perkenalan...

saya joint contest nie...

http://suraya78.blogspot.com/2010/09/mari-joint-contest-pnstoberi.html

miSs zYmaH said...

Dah join dah..
visit my blog ye..

http://princessvanilla.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html


email: luvcoco88@gmail.com

farah diaz said...

fara_jose23@yahoo.com

mama zharfan said...

salam

me dh join

http://suzie284.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

email : suzie284@yahoo.com

taufidris said...

BRO JOIN

http://taufidris.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

taufidris@yahoo.com

Cute MuM said...

salam..

Cute Mum dah join...

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/09/mari-join-contest-pnstoberi.html

Email : nuruluyunmazlan@yahoo.com

TQ..

yantz-yeem said...

salam...sya join gaks...cek-it-out

http://an2conway.blogspot.com/2010/09/mari-join-contest-pnstoberi.html

emel : asoi80@yahoo.com

axelida said...

salam tuan tanah,

kalau sblm ni dah ada sticky post.. pas tu tambah yg ni pulak aci tak?

MRS. K said...

mau join jugek!

http://ibuhadif.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

~dYaHaHa~ said...

salam..amor join...

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

amormie007@gmail.com

tq...

Rizziela said...

Salam tuan rumah

Saya pun dah joint contest ni..Harap2 adalah rezeki untuk kami yer...

Jangan lupa jengah rumah saya yer
http://haziqincontest.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

ziela.shinryo@gmail.com

mummy_ayu said...

salam...dah join dah ...nie link ayu...kalu ada yg terkurang, inform ye..ma acih!!
http://mummyayucontest.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html
email ayu ~ idayualwi@yahoo.com

anie said...

salam da join
jgn lupa terjah

http://honeydewhoney.blogspot.com/2010/09/mari-join-contest-pnstoberi.html

PUANSTOBERI said...

Tenkiu kengkawan sudi memeriahkan contest nih.

TO Axelida :
Aci je buat sticky note, walo da ada yg lain. Dun Wori, penyertaan anda masih buleh diterima :))

JaSmIn said...

salam puan, saya da join

http://kamida.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

tengkiu so much!

wana said...

salam puan..
happy to join,link me:

http://wana1980.blogspot.com/2010/09/join-contest-raya-lgharu.html

my email : anawlas_80@yahoo.com

tq

wana said...

saya dah join..hopefully puan follow ye

EiJa ZaQuaN said...

hai pn. stoberi..

wah menarik sungguh hadiah dia..

eija joint ye..

http://mamakerry.blogspot.com/2010/09/mari-joint-contest-pnstoberi.html

email :sempoi_aje80@yahoo.com

TQ

hasrul hassan said...

Salam ...
siap .. dah join contest ni. Dah pun jadi follower ...

boleh baca entry (sticky note):
http://hasrulhassan.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest-sticky_30.html

Email: hasrulhiteg@gmail.com

axelida said...

terima kasih Pn. Stoberi kerana memberi peluang utk saya join.. dah join dah.. horeyyy!

ini dia ek...
PnStoberi's Sedondon Raya Contest

axelida said...

terima kasih PnStoberi di atas peluang yg diberikan.. hehe terformal la pulok... saya dah join dah.. horeyyy!

ini dia ye..
PnStoberi's Sedondon Raya Contest

emel : axelida@yahoo.com

Nana said...

OK SAYA JPON
http://ibudamia.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

Sricahaya said...

salam kak saya join..
ni linknya

http://sricahaya.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

email saya: mama.afiqah@yahoo.com

zue @ annaleeya said...

salam kenal....
akak pon join jgk....

http://zue-oklatu.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

emel : annaleeya_4999@yahoo.com.my
annaleeya000408@gmail.com

'NuReeN' said...

salam kenal..
saya dh join

http://nureenasir.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

email : nureen_345@yahoo.com

tq

Ibu Ayra said...

salam kenal n selamat hari raya...

ros join
http://rosrusli.blogspot.com/2010/09/pn-stroberis-raya-sedondon-contest.html

email:rosrusli@gmail.com

TQ!

maszmadi said...

salam,

nak menjoinkan diri jugak..

check kat http://maszmadi-maszmadi.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html. k

email : masz_4580@yahoo.com

BIONIC WOMEN said...

salam kenal....
nak join jugak nih

http://violetgloves.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

LYA m@m@ ASYA said...

salam pkenalan... dh join.. check yer:

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

email : lya_afrina@yahoo.com

TQ

AROL DSHW said...

Eh, arol pun nak join jugak! Hehe.

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2010/09/mari-join-contest-pnstoberi.html

Email : adikhensem44@yahoo.com.my
ID Follower : AROLDSHW

:)

zahidah dihaz said...

salam sis..
saya join jugak...

http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2010/09/mari-join-contest-pnstoberi.html

sumpit said...

salam pn stoberi...blom terlambatkan nak join...huhuu please tengok2

http://sumpit2u.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

emel:starlove2u@gmail.com

Ummi Eisya said...

salam kenal..

dah siap n3 contest..silalah terjah ye..

http://nuraleesya.blogspot.com/2010/09/pnstoberi-sedondon-raya-contest.html

email:farawahidah@gmail.com

Imaan09 said...

join!

http://imaanlucky09.blogspot.com/2010/09/mari-join-contest-pnstoberi.html

zalipan2503@yahoo.com

atie @ ejay said...

atie nak join jgk
http://nicemamaforever.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

~dARlee zURiS~ said...

salam pn stoberi...
saya join gak ek
http://mydarleeluv4eva.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

kalu ada tak kena,bgtau ye.
email : wanzue2204@yahoo.com

thanks :)

Arai@Nana said...

hi puanstoberi..salam perkenalan..sy dh wat entry utk contest awak..sila la terjah..hehe

http://arainana2507.blogspot.com/2010/10/sedondon-raya-contest-oleh-puanstoberi.html

email saya : norliana_jemain@moh.gov.my

tq ye

ejaMaria said...

kite join... kite join.... ;p
sila listkan sebagai pemenang... hehehehe...
http://ejamaria.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

gumbira sbb dah bole upload gambar...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

dah join
http://mamapapaaqish.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

MiMi PeONy said...

dah join...
http://sichumelpinky.blogspot.com/2010/09/contest-sedondon-raya-by-pnstoberi.html
ni email saya
miezud_pinky@yahoo.com.my

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

ok saya nak join jugak
ni link saya...sudi sudikanlah..

http://doublehni.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

atau untuk lebih mudah klik link di bawah
PnStoberi's Sedondon Raya Contest

eda~ejai said...

saya dah join..

suke sgt dapat join ur contest.. =)

http://eda83.blogspot.com/2010/10/mari-join-contest-pnstoberi.html

email: ida_kecik@yahoo.com.sg

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

ok join gak..

http://hasroylin.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

Norazrani Maamin said...

salam...

saya dah join..nie linknya:

http://adzraonong.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

email: adzra_onong@yahoo.com

tq

mamalieyna said...

salam kenal...^_^

saya join ni...

http://mamalieynaforcontest.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

email: lieyna_hamid@yahoo.com.sg

tQ

Pn. Zana said...

salam ..

sy dh joint ye..

http://sasuzanazanudin.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

wan nurul hezrina abd halim said...

K pn soberi saya dah follow u n join u.hehe..nie ek

http://hezrina1983.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html
nnt pn stoberi follow blog nurul yea.bleh join contest lg

wan nurul hezrina abd halim said...

Lupa plak email saya nurulhezrina1983@yahoo.com.my

eimah said...

salam Pn Stoberi....saya try join :)singgah la jenguk ye....
tq~

http://eimahla.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest-sticky.html

minah_the_legend@yahoo.com

dya adriza said...

PnStroberi! Dya nak join..

http://kaumelodiku.blogspot.com/2010/10/pnstroberis-sedondon-raya-contest.html

email: yan_melankolia@yahoo.com.my

Hehe.. hope cpt2 dpt keputusan. Tq!

deqlis said...

Salam,

deqlis join jugak ya..jemput jengah

http://ellismelia.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

ellismelia@yahoo.com

Salam Lebarab 2010..
***DEQLIS***

deqlis said...

eh tadi dah send... dah masuk ke belum yer...sorry klu ter send 2 kali..

join jugak
http://ellismelia.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

ellismelia@yahoo.com

tqvm

Anitadahahs Kefele said...

Join contest ni juga:)

http://anitadahahs.blogspot.com/2010/10/mari-join-contest-pnstoberi.html

p.s jangan lupa singgah dan terjah oke!

email: fitri.bet@gmail.com

cha said...

jauh sungguh nak cari kotak komen...
salam kenal akak kita cha: nsahida@gmail.com

http://orencantik.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

terima kasih, sila tunjuk ajar ;)

yan said...

Saya join...

http://ikantersenyum.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

emel: akubukanbintang@gmail.com

hana nabihah said...

saya join contest sulung kamu :)

http://haluvha09.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

emma said...

salam kenal..

me br join this contest.. kalau x ckp syatat inform ek..

ni link nye---> http://sweetdreamsweetfamily.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html


Time kasie pn penganjur

Yan said...

salam kenal pn stoberi

ni link penyertaan kami
http://www.mayaqarmyla.net/2010/10/mari-join-contest-pnstoberi.html

emel : untapasir at yahoo dot com

haszuraidah ishak said...

salam..

saya join yer..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/10/pn-stroberis-sedondon-raya-contest.html

sz_ishak@yahoo.com

Cik Awynn said...

helo helo milo kopi o..
saya dah join contest PnStoberi.

ni link nya:
http://matahati-aween.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

email: aku_awyn@yahoo.com
nama: Cik Awynn

sila komen2 mana yang kurang ye..
TQ

Ikram said...

ikram join ..

http://www.tentangikram.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest-by.html

Zqah Ismail said...

zqah join yea

email = zzyqah@gmail.com

http://mimpisibunga.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

Em's Family said...

Salam

saya join juga

http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/10/mari-join-contest-pnstoberi.html

terima kasih yer

Nazz@Purple said...

Salam

Pn Stoberi..

Sy nak menyibuk gak join contest..;)
http://nazzcoco.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

email:naz.purple@gmail.com

LynLuvEin said...

Salam PnStoberi,

LynluvEin berminat nak join contest.

Link : http://lynluvein.blogspot.com/2010/10/contest-pnstoberis-sedondon-raya.html

E-mel : lynluvein@gmail.com

Terima kasih PnStoberi...

Azueriena Norash said...

SALAM TUAN RUMAH....AZUE NAK JOIN JUGAK LER CONTEST NIE...

LINK AZUE...

http://azueriena.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

EMAIL = amoii@yahoo.com

LittLeMyRsHMaLLoW said...

jOin jGk ! !

kiSahnYe di....

http://littlemyrashmallowdiaries.blogspot.com/2010/10/sedondon-raya-contez.html

eMaiLnYe....

katak_epic@ymail.com

adE kEkuRangan BgtaU yEr !

=)

hana nabihah said...

http://haluvha09.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

nabihah_halimshah@yahoo.com

kakak :)
saya join..
lupa bagi email semalam :D

izfanora said...

salam

saya budak baru belajar
nak tanya soalan

macammana nak buat stiky note?

boleh email saya

ieza26_ashaari@yahoo.com

terima kasih

Wizza said...

hi nk join gk,
ni link nye


http://queenwiza.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html


emel harizahaimi@gmail.com

izfanora said...

join sama.. saya dah wat sticky note ikut tutorial, tapi, tak tahu kenapa seperti tak menjadi..

http://senyumangadisgerimis.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

ieza26_ashaari@yahoo.com

cik Teratai Wangi said...

Fuh.. sempat gak join.. Penyertaan dikirakan? hehe..
ni link sya.. Jgn lupa Usha..

http://teratai-wangi949.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contesti.html

Ni plak email:
teratai.wangi949@gmail.com

mien said...

mien join n follow akk

http://sneakershighheels.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

email: adielay@yahoo.com

id: mien.mien

++Kerudung Ungu++ said...

salam...

dah join!

http://kdgungu.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

kdgungu.gmail.com

TQ.

MAMA MIRZA said...

Salam...

sy join juga.. pls comment... hehe..

http://akubilerrajin.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

my email
mirzashoppe@gmail.com

tq..

aliesha kirana said...

nak join smpt lagi x? mcm dh xsempat jer..huhuh..xpelah..baru tahu hari ni..hehehe..AK dtg lawat2 ladang strawberi je la..kui3

yatie chomeyl said...

dah join jugak

http://yatiechomeyllovecontest.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

Cyda Acme said...

sempat lagik tak yek sy join nih? hari nih tarikh tutupkan? nway me tetap nak join jugak :D

http://cydaacme.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

nuoimusz said...

salam..sy join contest ni yer..walaupun last minit..

http://nuoimusz.blogspot.com/2010/10/mari-join-contest-pnstoberi.html

email:nuoi_cute@yahoo.com

Cik Cyera Cullen said...

salam..

saye JOIN!! even ary ney last day contest, sy ttP naK join...! huhuhu!

my lalink : http://missyera-g.blogspot.com/2010/10/httppnstoberiblogspotcom201009mari-join.html

pls let me in!! :)

tq

xoxo

Cik Cyera Cullen said...

my lalink :

http://missyera-g.blogspot.com/2010/10/httppnstoberiblogspotcom201009mari-join.html

sy join taw!
tq
xoxo

Aleyn said...

Saya pun nak join juga

http://aiqhil.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

Email : nuraleyn@yahoo.com

Umiey said...

salam,
dh join.

http://umiey.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

emeil add : umiey_83@yahoo.com

nieda said...

salam tuan rumah...hajat nak join contest last minute..

ini entry nya:
http://hasnidaomar.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

email: hasnidaomar@gmail.com

tq ya...

akma said...

1st time join contest ni sebab contest ni amatla best.

Putih adalah tema kami~ yeay!
Jom jenguk kejap.

http:http://akma81.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

email : akma_jadore@yahoo.com

akma said...

salam...

1st time join contest ni. Yehaaa!

THEME: OFF WHITE!

http://akma81.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

akma_jadore@yahoo.com

TQ.

MamaYatie said...

count me too...

http://dis-mysimpleworld.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

hasnie said...

salam tuan rumah,
sory lmbat join contest ni...
br nampak entry tadi... hope masih diterima =)))))

my link:

http://hasfiq13-etamu.blogspot.com/2010/10/mari-join-contest-pnstoberi.html

my email:
hasnie13@gmail.com

dah follow awk jugak ...

thanks ya (^__^)

cikbedahlaser said...

puan,
saya seperti nama di atas ingin menyertai contest ini..last kopek..
di sini saya sertakan sekali link dan email sy

http://cikbedahcontest.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

pidah_kawai@yahoo.com

sekian, terima kasih....

hehehehehehe

AyangAizul said...

pn.stoberi...
silalah terima peserta terakhirmu ini yer... br kesempatan nak publish entry lerrr....

entry ; http://ayangaizul.blogspot.com/2010/10/contest-raya-sedondon-oleh-pnstoberi.html
emel ; ayang_aadf@yahoo.co.uk

sekian, terima kasih... mueheheheh

PUANSTOBERI said...

CONTEST DGN INI DITUTUP SECARA RASMI.

nurwiyah {♥} collection said...

salam kak.. emm.. dah terlepas la.. tahun depan buat lg tau kak.. sure sy msk..