Tuesday, December 21, 2010

~Pasal Dah Tak Bujang Dah~

Ok. Dah waktu lunch. Leh meng-go-blog jap. Tak lunch sbb kenyang. Ada assembly bulanan tadik. Ada skali majlis persaraan. Juga meraikan org lahir bln Nov. n Dis. Maka adalah tercatat nama ku skali. Teheheh. Biasa derang sebut nama je, kali ni kuar ngan muka muka skali kat skrin. Cehh..seb bek gmbr masa kurus. Ce gmbo skang harus penuh skrin. Mieheheheh.

Ok, bkn nak story pasal tu. Nak story pasal lain. Sekali sekala kita bergosip lah. Eh. Ini bkn gosip. Ni utk pengetahuan gak ni. Lagi pun relate gak ngan keja opis kan. Mana tau, nati aku jadi protokol (read : usherette), aku tak panggil dgn nama betul, mau menyinga meke.

So, td belek belek porem cari. Lama aku tak lepak situ. Salu nak baca citer hot hot aku masuk la. Td nak baca pasal xciden bas tu (Al-Fatihah pada mangsa yg beragama Islam). So, masuk gak ruangan hiburan. Skali terjumpa kesah

Suriani RTM Nikah Pengurus Besar BERNAMA.

Owhhh..ptt la smlm ke bila ke my dear kata kat aku 'dia ni dah kawen'. Masa tu kiterang tgh ter tgk berita RTM (ter tgk okeh...teheheheh..kijam kan? Kata duk bwh KPKK tp tak tgk berita RTM. Syyy..dendiam sudehhh). Aku pun acuh tak acuh sbb aku tak kenai sgt pun pembaca berita nih. Aku just cakap 'owh..eh" takde la nak meng kak nap tanya bila, dgn siapa.

So, bila bc tadi baru la mcm "oooooo.....rupanya laki aku nak kuarkan citer ni la"

Dah nikah dgn Datuk Hasnul Hassan, GM Bernama. 17 Dec ke 16 Dec camtu lah. Kira biasa la dgn Datuk nih. Eh. Bkn la biasa berbual bual maksudnya. Biasa tgk la sbb beliau salu attend majlis anjuran Kraf or any majlis melibatkan KPKK. Kalo tgk direct kat luar agak ensem gak lah beliau. Dia sorang je la bujang di kalangan KP dan peg. kanan KPKK tu. Jd skang da tak bujang lagik. Tehehehehehe

Jadi pasni kena panggil Datin Suriani lah pada beliau. Nati kalo ada majlis pasti la kena jemput beliau jugak. Huhu.
Sumber : Cari
Nak byk citer google kat porem cari or memana eh. Kalo berminat lah. Tehehehehe.

5 comments:

AdiaLuze said...

Suriani? Yang mana yee..Mmmm..Maklumla..jarang tgk RTM..hehehe

ryn said...

suriani rahman kan reen?
kenai la sesangat.. kecik comei orangnnya.
kejam la ko ni tak tgk rtm... kahkahkah
~ kami yg dok rtm dulu pun on tv3 kat opis, kekunun ada tv senang nak monitor program, lain jadiknya ~

m!da BucHuxX said...

suriani maner. ??heeh tgok berita mmg tak laa.kihkih

Irtiyah said...

Salam

Happy belated birthday.. hhee

PUANSTOBERI said...

Adia :
gugel je Suriani RTM. Kuar la gmbr dia. silap2 ngan citer citer hot dia kuar skali. tehehehe

Ryn :
retu kat MBJ meting KSU marah oih sapa tak tgk berita RTM. teheheh.
Ha..dia tu la, salu gak jadi MC kat sini skang.

Mida :
sama mcm jawapan Adia tu. teheheh. gugel saje :)

Irtiyah :
Eh. Tehehehehe. eh, bkn da ucapkan retu. teheheheh..ok, maceh..macehh