Tuesday, December 14, 2010

~Pasal Celebrate Di Mana~

Owh. Sudah mendapat tpt utk ber diner diner an malam ni.
(apsal ek..bila org wish hepi befday, then mesti diikuti soklan-celebrate kat mana?)
Hari lahir ni misti di celebrate eh?
Tapi meraikan tak salah kan. Bkn slalu pun kan. Ate...sethn sekali katanya.
Owh....mmg seronok ari ni.
A lot of surprise (eh..ke ada 's') today. Dari yg tak berapa nak surprise ke surprise yg menjadi.
Teheheheh.

Akan diceritakan later later ok. Skang buat keja dulu walo xcited je rasa ari ni.
Hoho.. (sekeh jugak kang...!)

Owh..oleh krn org duk tnya mana nak celebrate, maka harus la kena celebrate.
Ceh! konon sbb org tnya. Padahal diri sendiri yg nak celebrate.
So, oleh krn diner ini adalah spesel sbb gabung our 2nd anniv n my 31st buffday, maka harusnya kami memilih tpt agak best.
Ku pun takde idea nak pegi makan mana.
Tp dgn bantuan 'mr google' semua itu tak jadi masalah.
Klik google then dptkan review dari blog blog org. Kompem selesai masalah.

Ke mana kita?? Ala, tak jauh pun. Still di KL dan still 'napak' KL. Teheheheh :))

4 comments:

AdiaLuze said...

Waahhh...bestnye,bestnye...Mesti candlenite dinner ni kan...

PnS..aku mmmg satu kolej ngan Jamilah jamil tuh (kolej lagenda kan?)...Napa? PnS sedara ke ngan dier? Alamak..nampaknye, terkantoi la ni...Ahakss...

P/S : Nama aku sebenornye Aida@Ntot..Adia tu kira nama komersial laa...

AngahSayang2314 said...

singgah sini pun dari blog lynn apa pun 4llow la tambah kenalan...

Hawa said...

Reen, akak tag Reen masuk contest MAMAKEMBAR3...jom join GA dia...http://mamakembar3.blogspot.com/2010/12/mama-kembar-3-buat-giveaway-yay.html

PUANSTOBERI said...

Adialuze :
Huhu. Jamilah itu sahabat err..sahabat..alah ssh plak nak ckp. sahabat alam maya yg da jumpa alam realiti lah pendek kata. teheheheh

Angahsayang :
maceh sudi singgah. Amik no. bertuah-239,
Nati Reen p melawat sana yer.

Hawa :
Owh..da tgk kat blog mamakembar3, tp ouchh...tak smpt lagi nak buat