Tuesday, December 7, 2010

~Award : Coolest Blogger~

Next, award dari yg jauh di perantauan sanun. Tgh syok buat ABC guna snow.. btul kan Hasz?? hahahah. Coolest blogger katanya tu....maklum la skang mmg musim cool pun kan. So, mari kita cool kan diri dgn menjawab soklan cool cool ini.

1. Apa benda paling cool dalam hidup korang?
Minum ais..terutama bila tgh panas panas peluh menitik kuar tu, kalo dpt minum ais..perghhh...mmg paling cool. Nak plak pekena ABC ke Cendol Jagung ke... mmg cool abess...  Sejuk je masuk dlm badan.

2. Siapa orang paling cool pernah korang jumpa?
Org cool. Sapa eh..ha..tau tau... Horatio Caine. Sapa tak kenal?? ada menda2 gempak, jenayah berprofile tinggi pun dia tetap cool sambil menyarungkan spek itamnya....kalo alam nyata pun ada org cool... tp maleh la nak war warkan. Satu sbb bukan korang kenal, satu lagi ada yg kenal kata 'eleh...tu pun nak bgtau' hahahah.
Saya pinjam dari sini
3. Pass kepada 3 bloggers
So, saya pilih pada mereka yg saya mereka ini mmg cool, cooler and coolest lah.
1- Lynn Hamzah - beliau mmg cool, cuma tgk blog dia, jarang ada marah marah entry nyer
2- Ellismelia - ni pun cool gak..buleh tgk entry beliau gak
3- Aimi AZ - ni pun kategori cool gak..boleh tau bila entry contest beliau kena kritikan dulu. hehe

Dan spti biasa, kalo aku dah pilih sure aku rasa mcm tak bes je sbb ada yg tak dpt (sbb tu yg last award tu aku tak bagi pada sesapa.hihihi). So, sapa yg rasa cool jugak, pun buleh amik award cool nih. Aku ni benonya tak la cool sgt..tp dpt gak... so sesama la kita share eh.

P/S: berapakah perkataan 'cool' dlm entry ini?

8 comments:

Mama Kembar 3 said...

Horatio csi tu mmg cool! hehehe...
btw, mama tag ida utk contest yer, tgk sini: http://mamakembar3.blogspot.com/2010/12/1st-eijams-family-giveaway.html

AdiaLuze said...

Horatio Caine yeee....Mmmm...Tapi rasanye Mike TAylor lagi cool kot...Tp Haratio ni cool la kot sbb cermin mata itam dia...MArkah lebey kat ctu...Ekekeke

Anitadahahs said...

kalau award ni mmg tak sesuai la kat Anita ni. Memang tak cool langsung. keh keh keh. Tapi kak reen memang layak dapat pun. Cool je belog kak reen ni.. :)

PUANSTOBERI said...

Mama Kembar 3 :
Cool kan beliau itu. Ai loike.
Ok, Nanti Ida pi amek eh

Adialuze :
Sbnr nya tatau nak buh sapa, tp tetiba tingat beliau. Huhu

Anita :
Ha..blog kak reen cool ke?? tu blog..kalo org nya, ada masa je cool. Tehehhehe :D

::wif lil secrets:: said...

salam sis..hye..cyera nak ajak sis join ney http://pnstoberi.blogspot.com
kite join sesame kay..cyera da tag sis..pls join kay..

xoxo,
cyera

Aimi A.Z said...

WAH, COOL NYE SAYE. THANKS! NANTI SAYE TEMPEK KAT BLOG. :p

deqlis said...

salam pnstoberi..
cool erkk?? hihi? hmm jenis cool laa jugak...tp kekadang hot & spicy gak..keh keh keh..

ku amik award yer...

deqlis said...

22 perkataan cool, cooler, coolest...heheh... tui ker? ku kira sekali imbas jer hehe