Monday, December 6, 2010

~Pasal Kita Tengok Siapa Yg Lead~

Ingat lagi entry ini kan - award birthday, annivesary & December
So, ptg ni print screen kan list top komentator sehingga ke date ini. Kira 1 week lagi before due nya.
Owh..ini semata mata tgk pada widget ini.

Top komentator skang ni di lead oleh AdiaLuze. Hehe...thanks la yunk..beliau ini bagus..masuk je entry baru..zupp...salunya beliau la yg dulu bagi komen (tp pagi ni lambat sket ye dak).
Ok, masih ada 1 minggu lagi. Leh lagi pulun komen. Tak semestinya komen pada entry baru baru ni je. Entry lama pun boleh gak. 2, 3 kali komen satu entry pun takpe. Hik hik hiksss... (tetiba aku rasa mcm giler nak suh org komen setiap entry walhal entry aku ni idak la sebagus mana...).

Yg tak lead pun takpe...mungkin ada adiah sipi sipi ke, adiah khas ke....mana la tau kan. Yg utama adiahnya adalah sekeping tiket wayang yg Nuffnang adiahkan utk aku tu (aku pun blum collect lagi tiket tu)

So, thanks kawan kawan yg sudi menjatuhkan komen (drop comment) tiap kali saya buat entry... tp kalo da due nati, harap2 terus la kita ber komunikasi melalui komen ini ya....

16 comments:

Irtiyah said...

Salam

Ooo ada award utk top commentators ya.. hehe

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Oo.. rasuah tiket wayang ekk.. kekekekeke.. akak kita no bapa ekk?? slalu gak komen tak penah sedar pun byk ke kita komen

UNTUK SEGMEN ANDAI AKU.. (Pengarah) UNDI LEKAT LEKIT GURL STORY

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

laaa...
ada award rupanya...

Cik Jue said...

bestnye dapat award nie...

AdiaLuze said...

Yeah,yeah...(Alamak! terlebih suka la plak...)

Mmmg teringin sgt nak dptkan award dr PnS ni...

Tkpe, sy akan terus berusaha utk memberikan komen2 yg terbaaaeeeekkk punye...Hehehehe

AdiaLuze said...

Oh yeee...Pg ni lmbat skit sbb hari ni masuk keja kol 1030...pepagi tksempat nak on9 kat rumah..Cam buat laporan la plak kan...Ekekeke)

Hezesuze said...

laaaaaa camtu pulak ke..tak kesahler yg penting weols dah kenal ngan uols kan huhu

~ain said...

oh? ada award untuk pengomen ke kak reen? hahaha boleh tak i tak perasan... heheh

cikbedahlaser said...

nak wat spam ar gini.. komen bomb.. ehehehehehh

cikbedahlaser said...

nak wat spam byk2 ar gini.. eheheheh

cikCha said...

errr knape nama aku kaler ijau ek?
huhuh...

Anitadahahs said...

alamak kak reen!
camne ni Anita langsung dah tak tersenarai!haha. nampak sangat dah lama x update belog. ;p

PUANSTOBERI said...

Irtiyah :
Yesza..sempena befday n anibesari saya :))

Lekat Lekit :
Awak mmg pengkomen ter atas sejak mula kenal blog stoberi ini. Cuma agak kurang bln ini. Hgga di print screen kan tu, awak di tpt ke2. Tp jgn risau...masih boleh lead lagi. :))

Azrina :
Iyerr.... teheheheh..

PUANSTOBERI said...

Cik Jue :
Hehehe... Alhamdulillah..ada menda nak dikongsi bersama sempena befday n wedding anibesari nati :))

Adialuze :
Ye..maceh..arap arap berterusan hingga bila bila persahabatan di alam maya ini yer..

Hezesuze :
Uols pun mmg ter list antara pengkomen tegar blog ini. Dari dulu lagi kan sejak kenal aiols.. tehehehhe :P

PUANSTOBERI said...

~ain :
Ya la Ain...talak pelasan ka? aiyaa... hhoho :D

CBL :
Spam la kalo larat. tehehehhe

Shah :
Tu tandanya aku da lama tak masuk blog ko dari link situ..yg pink tu salu aku terjah dari situ.. ha..giteww.. :))

Anita :
Once upon a time, nama Nita pun antara pengkomen tegar. Tkpe.. dun wori..masih ada masa :))

cikCha said...

oohh baru phm..huhu
sesungguhnya mmg dah lama aku x update blog..=/