Wednesday, December 8, 2010

~Pasal Kunci La Plak~

Gegar. Tetiba aku 'lock' blog nih.
Dan tetiba ada entry ber password. Gegar.

Heh! Dah lama tak buat entry ber password. Tu saja gatai buat tu.
Padahal takde citer apa pun.
Sapa sempat masuk tadi tau la apa aku bebelkan dlm tu.
Takde citer pasal sapa sapa pun. Just kutuk diri sendiri je.
Ada ke nak baca gak?
Nak password? Boleh mintak melalui FB or emel. Tp emel lmbt la sbb malam aku tak on emel. Just FB je. Kalo kat opis lak sebaliknya.

Dan saja gatai nak private kan blog ni.
Ngeh hehehehhee....

Ada rasa tak kena sebenarnya sejak pagi tadi.
So, harus kena amik pre-cautious action. Haha. Perasan gud gud la plak. Tak cool lah kan.

7 comments:

AdiaLuze said...

Wat suspen jeeee...ingat dh tak sudi nak dngr komen2 kami ni haa...

Bg le password tu...HEhehehe

THE LEKAT LEKIT STORY said...

bak mai password tu cepat!!! kekekekekeke

ejaMaria said...

ntah ngade la nko... ade ke akak ipar aku tanya... apsal tak leh masuk blog nko... aku pun nak tanya... ceh...

AdiaLuze said...

Waaa...betul punye private ni sampai komen pun tak approved lagi..ehhehe

ryn said...

takper, takyah mintak pword.. sempat jugak aku baca semalam.....

PUANSTOBERI said...

Adialuze :
Huhu..saja gatai...

Melekat Melekit :
Jap naa..

ejaMaria :
Kehhh...eh..sapo lak akak ipar ko?? dia follower aku eh? cena aku leh tatau..

Adialuze :
Smlm smpai umah trus pingsan.. tak selesa sbb selesema..cehh...!

Ryn :
Engko haruslah dpt bc sbb ko kan da xclusip dpt masuk basa aku pvte kan tu..cehhh...!

LyNn HaMzAh said...

mesti ada sebab nak privatekan blog nie...