Wednesday, July 20, 2011

~Pasal Wordless Wednesday~

Pnstoberi & Stoberi

15 comments:

Cik Anita said...

temanya..

hidupku bahagia dengan Stoberi!

:)

♥cikmOt♥ said...

hehehe...stoberi selamanya...ni kira cam die hard fan stoberi dah ni...lalalala♫♫♫♫

Teratak Hami said...

Berkali-kali gie Cameron, tak pernah pulak jumpa jumpa kedai ni ... kena gie cameron le gamaknya !!!

Azi said...

bhgianya dikelilingi strawbery yea...

♥♥ MoMmY MimiL ♥♥ said...

Darlingss stoberi :

Kamoo mmg ngak bole dipisahkn dgn stoberi ek? hehehe....i loike!!

PUANSTOBERI said...

CIK ANITA :

Ekau pasan tak, everytime tgkp gambo ngan stoberi, akak ekau ni menyengih sokmo. Bahahaha

PUANSTOBERI said...

CIKMOT :

hahaha. haruss.. harus.. :D

PUANSTOBERI said...

TERATAK HAMI :

Hihi. ni pun tak seme Reen amik ni kak, bleh katakan seme pit stop ada stoberi kat sana.
mana tak geramm... je.. hihihi :D

PUANSTOBERI said...

AZI :

Tehehehe.
Cam kena kejutan elektrik kalo gi tpt2 stoberi ni. bahahah. :D

PUANSTOBERI said...

Mommy Mimil :

Iya dong ah.. bisa giler hati guwe melihat stoberi di sana sini.. agagagag :D

Anum said...

aku suka stoberi .. temanya
hahhahahha
best kan sis pg sane

aDieyZa said...

berdegup kencang jantung zana bila tgk gmbr2 akk ni..

PUANSTOBERI said...

ANUM :

Oh. Pnstoberi dan stoberi tidak dpt dipisahkan. Hihi

ZANA :

Hihi. Nati Zana amik gambo kat tpt2 gini gak eh :)

hakak CNN said...

inilah orangnyer kipas tak mati stoberi..

AdiaLuze said...

Ni baru betol2 PUAN STOBERI .. Ahaksss