Tuesday, July 19, 2011

~Pasal Mari Membalut~

Sedang dok balut adiah2 GA.
Da balut ngan bubble wrap.
Tapi still takut berkecai gak bila tiba ke tangan penerima.
Mcm aku penah dpt tu ari.
Hurm. Silap jugak beli FM yg jenis bleh berkecai nih.
Harap2 dpt selamat smpai dgn baik ke tangan kengkawan seme.

Oh. Ada satu lagi tak di claim.
Malas nak open2 lagi.
Ada 2,3 nama dlm otak ni nak di offer kan.
Tp cam tak sedap plak kan.

So, letak camni je lah.
Sapa yg 1st komen entry ni aku bagi je lah.
Tak kira dia masuk ke tak GA tu ari.
Cuma yg tak kira, kalo dia dah menang utk GA tu.

Ha. Begitu.
 Abis citer.

*edit :

Da dpt : Rara - sila emel laju2 ke cikstoberi@gmail.com alamat awak yea.
kalo tak, diopen semula utk org lain. Tenkiu

5 comments:

RARA aihara said...

bukan saye lah 2...=)

Teratak Hami said...

terlambat blogwalking :-)

aDieyZa said...

x sabar tunggu hadiah dr akk.. hihihi

RARA aihara said...

TERIMA KASIH Puan stoberi =)

sudah di email....

Anum said...

ala, br hbs meeting, x sempat la