Friday, July 29, 2011

~Pasal Dapat Ke Belum~

Kling klong kling klong.
Just nak tau je.
Adiah2 yg di anta sudah diterima atau belum.

Takat ni yg respond da terima:
1. Anum - Matrade
2. Syana -Sri Hartamas
3. Aitotyati - Melaka.

Yg ni blum.
4. Khai - Melaka ?
5. Talkative - Johor ?
6. Nurul Atiqah -Shah Alam? terima dah.
7. SofiahB - Kedah ?
8. Adieyza - Putrajaya ? terima dah
9. Eka- Sarawak - ni mungkin lewat
10. Cha - Bandar Utama ? terima dah. Siap ada entry khas. Tenkiu

Tu utk GA.

Utk bkn GA-yg teka2 buah Markisa / Outstation aku retu pun aku pos skali. Deme adalah :
1. Eima - Putrajaya ?
2. AyangAizul -MidValley? terima dah

If tak respond tu, Pnstoberi andaikan semenya da diterima dgn selamat.
Alhamdulillah.

6 comments:

Anum said...

terima kasih sis

Teratak Hami said...

Saya tak terima lagik!!! Sebab nama saya tak tersenarai .. hehe

nurul atiqah said...

Dah dapat dah. sorry lambat respond. minggu ni minggu exam so takdapat nak on9. btw, comel hadiahnya. Thanks :D

ZaNa aDieyZa said...

akk, dah sampai.. tunggu special entry dr zana utk akk yer.. hihihi..

eima said...

yang teka buah markisa tu .. listed x utk pengeposan hadiah .. hehhehe

PUANSTOBERI said...

ANUM :
Welkam :)

Teratak Hami :
Mungkin suatu hari akan ada hadiah ke rumah akak pula :)

ZAna :
Oke...tenkiu..tenkiu :D

eima :
Ada..ada.. smpai ke lum. Tu Kekda da edit post kat atas ni :))