Thursday, July 7, 2011

~Pasal Jalan Kena Tutup~

Pitam. Mmg pitam.
Tengok Buletin Utama tadik. Wah. Kemain byk jalan masuk KL kena tutup.
Boleh dikatakan kalo tetiba nak dtg melawat aku di umah yg aku duk skang ni mmg la tak kesampaian sbb seme jalan nak masuk ke area tpt aku ni ditutup.

Lps tu dgn bas-bas seme pun kena shift.
   Date        :     Saturday, 9 July 2011
    Sanctioned Hours:      0001 to 2200 Hrs

    Express buses will shift to these stations:

        * Puduraya and Pekeliling bound express buses (except KL-Seremban route) will shift temporarily to Hentian Duta.
        * Hentian Putra (PWTC) and KL-Seremban express buses will shift temporarily to Terminal Bersepadu Selatan (Bandar Tasik Selatan)

    Stage buses will stop at these rail stations:

        * Titiwangsa – Buses from Jalan Semarak, Jalan Setapak/Genting Kelang, Jalan Ipoh, Jalan Kuching and Jalan Duta
        * Dato Keramat – Buses from Jalan Ampang
        * Maluri – Buses from Jalan Kg. Pandan, Jalan Cheras
        * KL Sentral Monorail – Buses from Federal Highway (to use Jalan Bangsar – Jalan Travers – Jalan Tun Sambanthan) and buses from Jalan Damansara
Tu mmg aku dgr dlm tibi tadi.

Ni plak aku google. Tatau la btul ke tak. Tp aku rasa mmg btul pun. Ni seme jalan arah2 Pusat Bandar. Pitam. Mmg pitam. 

Bos, saya hafday ye bos... jalan byk tutup neh. Teheheheh :D

Road closure on Saturday -9 July 2011-

• Lebuh Ampang
• KLCC
• Bank Negara
...• Dataran Merdeka
• Sogo
• Chow Kit
• Menara Sultan Ismail
• Masjid Negara
• Jalan Raja Chulan
• Jalan Ipoh
• Sentul
• Jalan Tuanku Abdul Rahman
• Jalan P.Ramlee
• Jalan Bandar
• Subang Jaya (Near Segi)
• Sunway Pyramid and Subang Parade
• The Federal Highway
• LDP
• Seremban Highway

5 comments:

eKa said...

ha tu la kekda..eka pun takut pasal 9 julai ni...jgn la berlaku apa2 yg menjejaskan keselamatan org ramai,jaga diri tau...

Cik Purple Pinkypuff said...

cp pon dengar brite td.. ish~~ mcm2 la dorang nih.. sram pulak dengar.. mcm ader pape jer yg dasyat nak berlaku.. smpaikn 91 individu takleh msok KL tu lg cp bengang.. tak phm la politik nih..=='

Teratak Hami said...

Kami dari melaka nak gie kenduri kawen kat KL. Takut jer nak tempuh jammed yg teramat sgt tu.

Cik Anita said...

ini semua jalan tutup sebab tak bagi orang datang kot...

Anum said...

banyak susah la kan