Saturday, July 30, 2011

~Pasal Cik Kobi Buat Hal~

Adeh.....
Cik Kobi (refer : telefon bimbit ku) buat hal.
Bila call kadang2 dia bunyi mcm ada semut2 dlm tu.
Bunyi mcm zett zett zettttt cam tu lah.
Ada sekali tu call Mak. Skali kuar cam tu.
Suara mak kat sana jadi pecah pecah.
Aku wat loud speaker (tp tau lah full censor screen ni, nak tukar mode kemain payah)
Lps tu aku lekap je kat telinga sbb  wat loud speaker pun bkn kuat sgt, cuma tak de la bunyi semut semut tu.
Haihhhh.

Aku da la sedang berdikit2 ni.
Baju raya pun lum beli lagi (baju raya edisi santai2 la).
Henbeg tader, kasut tader, mekap2 tader.
Seme nyer bersederhana skang ni.
Semata mata percutian aku bln Okt ni.
Ye lah, percutian secara berdiri di atas kaki sendiri kekdahnya kan.
Manade org nak sponsor2. Mak bkn agent PB. eh..?? 

Aku punya la taknak bling bling dan meriah sgt raya ni sbb aku nak soping2 seme kat sana.
Smpai laki aku nak beli jam pun aku kata 'tunggu kat sana nati'
Yg perfume dia da abis pun aku kata beli kat sana gak.
Segala kalo bleh nak beli kat sana (seolah kat sini da takde menda)

Sekali tipon ni wat hal plaaakkkk...
yg membuatkan aku " terpaksa " survey2 menda baru.
Hahah.
Tp tau je lah. Dari dulu aku mengidam Galaxy Tab.
Tp aku rasa mcm dah tak ndak dah. Tkpe la. Laptop ada.
Tp tetiba tingin nak survey yg mcm dlm iklan ayam tu duk mengeram atas hp tu. Ha..bes tak? bes tak?
Mau nyer tak bes.

Sila tgk ini
Vivid. Fast. Slim.


Huwaaaa..... 
Citer byk tak guna. Leleh ailiyo je tgk kat sini
http://www.samsung.com/global/microsite/galaxys2/html/feature.html
atau kat sini.
http://www.samsung.com/my/galaxys2/feature.htmlmmg tahan je ailiyo jatuh tik tik tik nih. huwaaa

Aku rasa Samsung ni tahan lasak gak.
Cik Kobi aku ni aku campak2 je. Tp campak berlapik la. Giler ko nak campak atas simen. Tu Nokia 33 sekupang pun hancus. (tp leh kutip2 dan sambungkan semula. Haha)

Tp kalo tgk rega mmg sangap la. Kalo amik ni mmg hancus harapan nak beli Coach nati. Eh...?? Bahahah.
Cuba klik klik sini 
http://www.mobile88.com/cellphone/Samsung/Samsung-Galaxy-S-II/price.asp

Adehhh...meroyan. meroyan.
Tipon nih. Wat hal plak......! haih.

5 comments:

farah hairuddin said...

S2 S2!!!Hhehehe..wahhh..nk pg mne bln 10 ni?mcm jauh je bunyinye.

azeul said...

nak pinjam :P

PUANSTOBERI said...

FARAH :

hik hik... nantikan bila bln 10 tiba nati yer..
hikkss

AZEUL :

Bluekkk :P

Cik Anita said...

akak.

beli lah yg murah2 dulu. nnt dah lepas oliday tu, baru beli yang canggih2..

:)

PUANSTOBERI said...

CIK ANITA :

Wah..begitu plak yer.. haha.