Thursday, July 14, 2011

~Pasal Challenge : Day 28~

Day 28 – In this past month, what have you learned?

  • Kita takkan dapat memuaskan hati semua orang.
  • Orang takkan abis bertanyakan soal anak, jadi belajar utk kontrol emosi.
  • Memasing buat sesuatu kerana motif, jadi kau buat hal kau, aku buat hal aku, jgn nak sebok sebok jaga tepi kain orang (tapi kadang ter sebok gak. Tp takpe, kita citer ngan kawan2 lain)
  • Sabar. Usaha Tangga Kejayaan (yg ni bkn takat this past month, ini sejak Januari 2009)

4 comments:

Cik Anita said...

SALAM.

Sabar ye Kak Reen :)

InsyaAllah ada rezeki tu.

Luv said...

yelaaa aku pun sama tension bile tiba bab nie.. soalan org sume mcm la kite nie merancang bagai/ konon xnak lg.... huhuhuhu... walhal tiada rezeki..

cayok2!!

deqlis said...

sabar ye pn stoberi..hati manusia ni kita takleh duga..suka tye tu bagus..tp klu tye sambil menyindir tu mmg menyakitkan..kita kena sabar dn belajar mcm mana jawapan yg kita beri tu menginsafi diri dia dari sedar dan insaf yg hanya Dia menentukan segalanya...

betui tu, mmg belajar kontrol emosi.. jgn panik atau rasa segan...walaupun kita terasa..

pn stoberi klu tak keberatan meh vote deqlis kat FB..sejak 2 menjak nie dah aktif lak kat FB... nanti add my Fb sekali yer.. search Ellismelia..deqlis laa tue:-)

cara vote jom tgk kat my blog..tq

aDieyZa said...

sabar menanti.. insyaAllah, ada rezeki yg kita harapkan selama ni..