Tuesday, July 5, 2011

~Pasal 1 Malam Di Gold Coast~


Harus. Mesti fefeling Gold Coast. Walo hakikatnya hanya Sepang Gold Coast.
Begitu....

Oh. Kali ni aku sempat menginap.
Thanks to Aishah yg membooking kan penginapan ini.
Camar Laut - Pusat Latihan LKIM.
Dpt suite- RM250 per nite. Ada 2 je bilik suite kalo tak silap kat sini. Sapa nak mmg kena book awal.
Ada ke memula dibaginya std room. Ah sudah. Itu 2 org aku laki bini buleh la. Ni 8 org maaa. Giler.


 Oke la. Ada hall. Ada 2 bilik. Satu ada katil king. 3 org muat atas tu. Aku ngan dua lagi adik2 aku. Pehtu satu lagi bilik katil single 2 bijik. Tu pun Rina muat tido 2 org ngan akak dia. Laki seme tido kat hall.


Tp nxt time aku nak terai Hotel Seri Malaysia gak.
Itu ari dah penuh. Kena booking awal ni nak gi sini.
Ramai gak org.
Camar Laut ni bkn tak bes. Bes. Tp bila dia adalah tpt govt, maka sedia muklam je lah kan.  Sbb aku pun keja govt so, mcm ada rasa 'birokrasi' la sket which kalo ko duk hotel yg bbetul hotel rasa cam 'bebas' sket la.
Tu aku....sbb aku keja govt. Tp aku rasa oke je sini. Rega pun oke. Leh je sapa nak terai. Tp harus kena booking awal sbb penuh sokmo.

Jalan kaki je pegi pantai n tpt makan kiterang tu. Dkt amat.

Pas makan tu kiterang jalan smpai Palm Garden tu.
Ada Carlsberg Party time tu. Hoho. Mujur tak tsunami ko.
Miahahahhaha.

Dah penat berjalan beli air kelapa n ABC lak.


Pehtu lepak2 dpn resort.
Benarnya ada yg cam chalet tu. Tp tak dpt sbb time tu ada family day. Maka full dah.

Itu saja citer kami 1 Malam Di Gold Coast. Huhu.

8 comments:

Anum said...

bestnya air kelapa tue

Cik Anita said...

tengok tajuk tadi ingtkn memang pegi Gold Coast bebetul..hehe. Kak Reen ada saja tempat die pegi berjalan. best betul...jeles je..huhu

PUANSTOBERI said...

ANUM :

Bes..bes..siap derang ni korek2 isi nyer lagik. Derang je la. Reen minum ABC jer. Hihi.

CIKANITA :

Ngehh... kalo Gold Coast mana bisa 1 mlm sahaja.. hihihihi

chinta... said...

wah kak reen...bestnya....dah lama x g bercuti ni..x ajak pun..hikhikhik

♥MiZz-siHa♥ said...

kat camar laut tu brape eah smlm kak...
tgk bilik die mcm ok je..

PUANSTOBERI said...

CHINTA :

Hik hik. oke la. Gi ngan bebudak unit akak. nati nxt time kita gi ngan geng TTC'ians kita eh :))

SIHA :

UTk suite ni satu mlm RM250.
Bilik oke. Bawak family oke sesgt ni. Ada peti ais seme :)

cikpuanhady said...

hehehe..ingatkan gi gold coast, aussie dah tadi..

tp memang berbaloi lah suit tu..

Nak mitak tlun boleh :Mehla komen entri Saya Bertudung

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

PUANSTOBERI said...

CPH :

Kalo gold coast OZ enggak bisa sehari dong...