Tuesday, July 12, 2011

~Pasal GA Cuti Cuti Pnstoberi : Update 2~

Sambung lagi list.

46. MEOWW CAT

47. AZLEEN

48. JAA

49. SYANASAID*

50. ITA

51. MIZZ_SIHA*

52. -TALKATIVE-

53. ATIWAH SA'AHIRY

54. AMIRALIYANA

55. NANAKIMIE

56. CIKPUANHADY

57. TERATAK HAMI

58. TIEFAZATIE

59. LUV*

60. CH@*

61. GOLDEN ROSE

62. BICARA HATI IBU AISYA

63. CUTEMUM

64. INTAN EYKA

65. CIKBEDAHLASER*

66. ALYAFIFY

67. PNSUSU*

68. YAN*

69. MRS. FARIDNANA

70. JIJAHPAGES.

71. KHAI

72. SOFIAHB**

73. QARD91

74. TAUFIDRIS

75. SYAKILA

76. OGY

77. ZALINA

78. SEGALANYA KUTERIMA

79. MAS

80. JUNIZA

81. INASEPI

82. JUST CALL ME BITT

83. AZIE

84. ASYRAF

85. BUDAK TEMBAM

86. @LYCIA@

87. MAMA CYDA

88. HASLINDA ARIFFIN

89. INTAN BERLIAN

90. FIEZAH KECIK (terlewat 2 minit ikut jam komen box ni, tp takpe lah... still diterima lah)

Abis...!
Terima kasih pada kesemua yg sudi join.
Sama spti yg sblm ni. Yg bertanda * adalah senarai yg dishortlisted utk imuniti bagi 5 org follower paling rajin komen bagi bulan Jun+Julai.
Dan yg bertanda ** adalah imuniti bagi follower ke400. Mmg menang tanpa bertanding.

Jadinya, bagi masa sikit nak kira komen peserta yg bertanda * tu. Mmg ai guna manual je ni. Gigih.
Hihi.

Dan lelain, cabutan undi akan dibuat ya.
Meh nak 'teaser'  sket adiah nyer


edit : Maaf pada nama yg tertinggal. Telah disemak semula, dan telah diupdate. Harap tidak ada nama tertinggal lagi. Kalo ada sila inform ya. Sedang buat pengiraan jumlah komen pada nama yang bertanda * skrang ini.

5 comments:

SyaNa said...

ye yeeee...muncul gak nama aku

tiefazatie said...

tq sis..ada dh nama ifa..bestnya FM strawberry!adui la..

Yan said...

owhh ade 'tanda' disitu..
rasenye yan jarang komen pasal yan komen bile nampak ade update kat blog reen je..

tp klu ade rezeki.. Alhamdulillah sangat2.. festime dpt FM la katakan..

Anum said...

hopefully ada la rezeki saya

PUANSTOBERI said...

SYANA :

Harus le ada.. huhu

IFA :

Welkam dan gudluck yer Ifa :)

YAN:

Hihi. Reen igt ja org salu drop komen sini :D

ANUM :

Insyaallahhh....