Tuesday, July 26, 2011

~Pasal Kenduri Vitagen~

Kenduri Vitagen.

Ada sapa tah dtg opis.
Jual vitagen ni.
3 pack - RM11 - dpt satu bekas tu gak.

Aku memula taknak beli.
Tp tetiba my dear call tanya nak ke tak.
Dia nak belikan takpe, ai oke je.
Aku kurang sket vitagen sebenarnya sbb sker lagi Nutrigen. Hihi.

Yg bebanyak tu bkn aku nyer tu.
Adik2 unit aku ni ha.
Seme pakat borong. Deme la yg turun g beli.

Jadi, mari kita cuci usus dengan meminum Vitagen ini. HIhi

18 comments:

Azi said...

ala... azi pn bru suruh kakak beli kt opis dia vitagen 3 pek RM 10.00..wlpn murah xde bekas...murah lah tu pnstoberi. klu dekat leh pesan...

farah hairuddin said...

sedapnya vitagen..nak jugak!!!huhu...

Che Sue said...

peh byknyer..bley bikin mandi! hehehe..

CikPuan Fara said...

murah nye kak.. dapat bekas pulak tu... kalau fara mesti nak collect bekas heheh ;)

eda_ej said...

banyaknye... kenduri betol nih..

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil said...

bestnyerrr...

sy suke vitagen n semua gen2 tu lah .. :p

Cik Anita said...

sedapnya dapat minum vitagen plus makan yogurt. hehe. tp Nita tah nape kalau minum bebanyak sakit tekak. haish.

ch@ said...

nak vitagen ke, nak tapawe nya tu? haha. kita kureng sikit vitagen ni, kita suka solivite, tak manis sangat. kalau minum vitagen, mesti nak campur air masak. hahaha cacat.

PUANSTOBERI said...

AZI :
Ha, kalo takde bekas, mmg 10inggit. kat luar pun sama kan.
Eh. Mana Azi tau kita jauh, tentah kita berjiran tak. ngeee :D

PUANSTOBERI said...

FARAH :

Byk gi nih..meh amik meh.. :>

PUANSTOBERI said...

CHE SUE :

Tu adik2 aku nye. aku nyer 15 botol je. Hihi :D

PUANSTOBERI said...

CPF :

Hihi. akak pun tatau nak wat apa bekas tu. Hihi. saja gatai suh my dear akak belikan. :>

PUANSTOBERI said...

EDA_EJ :

Tehehehe..seme pakat beli. ngee :)

PUANSTOBERI said...

UMMI HANIE :

Leh la beli. Tgh promosi nih :)

PUANSTOBERI said...

CIK ANITA :

Jgn minum byk2..nati cir-bir pun bleh gak sbb dia melawaskan sistem kita. hihi :>

PUANSTOBERI said...

CIK ANITA :

Jgn minum byk2..nati cir-bir pun bleh gak sbb dia melawaskan sistem kita. hihi :>

PUANSTOBERI said...

CHA :

Akak rasa vitagen ni masam. akak lagi sker nutrigen tp. hihi :)

FARDHILAH FRANCIS said...

Jom minum vitagen.

less sugar pun ade. sy jual RM11.70-3pek. skg dah xde rege RM10/3pek. but still murah dr supermarket lah..
skg ni tgh promo dpt free gift container 3segi *sgt cute.

meh pakat ramai2 beli kat saya plak. hehehe

qeishazara@gmail.com