Thursday, July 28, 2011

~Pasal Booking~

Pening oih.
Hotel tak booking lagi nih.
Mmg la lambat lagi.

Tp ni sebulan puasa ni laju je masa berjalan.
Kejap je da sebulan.
Lps tu da sebok raya sana sini.
Lpst tu da tiba Okt.

Nehi. Nehi. Nehi.
Kena gak booking.
Esuk booking lah.
Mmg aku plan amik 2 tpt.
Satu mebi yg agak bajet dan satu lagi tak berapa bajet tp tidak lah over bajet.
Begitu lah adanya org yg nak gi jalan2 tanpa ada agent.
Seme buat sendiri.
Tp ai loike je.
Bln 9 nati baru antar borang ke kementerian n siapkan passport my dear.
Passport aku masih valid. Ngeh ngeh ngeh.

So, itu saja.
Dari aku yg masih pening selagi hotel tak booking.

p/s : Tak de bonus ke ini tahun?? kut tak leh gak la sambar Coach barang seketoi 2 kat sana. Eh...?? Bahahaha.

6 comments:

ainilazwa said...

holiday lagi??!
seronoknyeeee....
ni yg jeles ni kak..
hihihi

ZaNa aDieyZa said...

nak gie mana kak?? nak ikot boleh?

eKa said...

weee...tak lama je lagi kan... enjoy... kalu kekda nak yg bajet leh buka website hostel.ada kawan ckp mmg murahan la...bila convert duit mesia lebih kurang 60 gitu...tpnya bilik...ok ok je la...u get wat u pay for

PUANSTOBERI said...

AINILAZWA :

Ngeee....... :D


ZAna :

Bleh aje..jom jom..ayuh booking tiket.

EKA :

Haaa... lama lagi tu Eka. 3 bln lagik. huhu.
Akak da book tadi. 2 hotel berlainan. Satu mlm kat hotel agak bes, 2 mlm lagi hotel biasa2 je. Hihi :>

ainn said...

reen, yg hb miya rekomen tu xdpt ke?jgn tak sambar coach tu..haha.. hb cite mmg sgt murahh

ainn said...

reen, hotel yg hb miya rekemen tu xdpt ke? samabr la coach seketul..hb cite mmg murahh