Wednesday, July 13, 2011

~Pasal GA Cuti Cuti Pnstoberi : 5 Pemenang Pertama~

Phew.
Igt kot nak kuar kan citer Cameron lagik.
Tp takpe la. Peptg kang baru kuar citer tu.
Kita update lagi pasal GA Cuti Cuti Pnstoberi.
Lagipun ptg jap lagi nak gi course.
Patut dari pagi, tp ada sedikit 'masalah teknikal' petang baru masuk. Choii...!

Ok. Setelah gigih dikira secara manual jumlah komen dari kengkawan yg rajin bertandang dan mengkomen, maka dapat la resultnya.
Komen ini dikira dari 1 Jun 2011 sehingga 4 Julai 2011 (sehingga tarikh GA di publish).
Sbb yg ni mmg kategori penghargaan utk follower yang rajin tinggalkan komen. Maknanya mmg nak dari follower sedia ada lah.

Mak guna excel noks.. takut ada yg tersilap kira. Masa update nama peserta pun da ada yg terlepas pandang. Tp mujur ada yg alert dan mujur gak semak semula. Jadi, kut ada yg nama tertinggal lagi, sila inform ya.

Meh nak announce sekali lagi.

5 pemenang FM Cameron Highland bagi kategori pengkomen terbanyak adalah :

1- Ejamaria - 20 komen
2- Adieyza - 14 komen
3- Syanasaid - 13 komen
4- Eka - 13 komen
5- Cha - 12 komen

Jadi, tahniah kepada 5 kengkawan saya ini. Terima kasih kerana sudi berkunjung dan meninggalkan komen. At least, meriah sket kebun stoberi ni dgn komen kengkawan tu.  

Tapi pada yang lelain pun saya nak ucapkan terima kasih gak. Saya tau ramai gak SR kat blog ni dan ramai yg sker baca je tp tak komen. Apa pun, TERIMA KASIH KAWAN.

Maka, yang lelain tu, masih entitle utk dicabut undi bagi 5 lagi pemenang FM Cameron Highland. Nantikan resultnya ya. MASIH ADA 5 LAGI PEMENANG UNTUK DICABUT UNDI.

Oh. Pada mereka berlima ini sila emel kan alamat (walo setghnya da ada pun alamat. Esp Syana - 3 kali da menang ni rasanya. Hihi). Emel ke cikstoberi@gmail.com dengan subject 'GA Pnstoberi'

20 comments:

farah hairuddin said...

xde rezeki..baca selalu.tp x slalu kome..hehehe...xpe lah.tahniah pemenang~

PUANSTOBERI said...

Adek Fara Hairudin sayang...
Ada lagi cabutan undi adekk...mungkin ada rezeki kat situ adekk...
tp kalo mau adiah pun kakak bleh bagi.. mari datang jumpa kakak mari..

Nana said...

tahniah syana hehee

Cik Purple Pinkypuff said...

tak sabo nak tunggu cabutan undi..hihihi

Azi said...

ku menanti peluang ke2. huhuhu

aDieyZa said...

yeay!!!! nama zana ada.. suka2!!! terus rasa nak melompat2!!

nnti zana e-mail kat akk yer alamat zana.. ni kira hadiah utk anniversary zana la yer kak.. hihihi.. suka2!!!

Anum said...

ala mybe bukan rezeki anum
wawwawwa

ch@ said...

eh, cha itu saya kah? kena check ni.

Cik Anita said...

tahniah pada yg menang..hehe

eKa said...

yaey yeay menang. yeay yeay...tak lengkap hidup kalu tak buka blog kekda taw..........

♥MiZz-siHa♥ said...

tahniah pd yg menang..

tolong vote yea :

1/klik LIKE page
http://www.facebook.com/MyWran​gler?ref=ts

2/http://apps.facebook.com/mywra​nglerway/

search photo: SIHA SIEHA

tq

pnsusu said...

tahniah,,,tahniah kepada pengkomen..
tak sabar nak tgg cabutan ni,,,,mana tau su su ada rezeki

maszmadi said...

la ada ga ker? apsal x tau lak ni... hm, nampak sgt lately ni jarang bukak blog.. hehe

papepon tahniah wat pemenang..

PUANSTOBERI said...

NANA :

Dak Syana tu mmg salu lekat rezekinya kat sini. Hihi

CPP :

Sabo..sabo..

AZI :

Insyaallah :))

PUANSTOBERI said...

ZANA :

U deserve for it. Thanks sbb rajin komen kat sini yer yunk :)

ANUM :

Masih ada lagi 1 cabutan kan :))

CHA :

Cha mana lagik.. hik hik

PUANSTOBERI said...

ANITA :

Masih ada satu lagi cabutan... :)

EKA :

U deserved for it. Thanks tau sudi jenguk blog kekda ni :)

SIHA :

Insyaallah..nati akak vote yaw :)

PUANSTOBERI said...

PNSUSU :

Insyaallah...

MASZ :

Tu la pasal, tunggu2 jugak org tu nak join, takde plak. Hihi

SyaNa said...

Ya Allah aku menang lagi!!!
hahaaa

ye yeeee nk kena start jd pengumpul tegar FM ni

semangat!!!

cikbedahlaser said...

sikit lagi wa nak menang.. ayo... ahahahaha

PUANSTOBERI said...

SYANA :

ko mng 2 FM tau dari aku. adiah on d way okeh :)

CBL :

itu namanya rezeki ter sipi sipi. ihihihi