Sunday, July 17, 2011

~Pasal Promo Bes Lagi~

Wah. Groupon wat offer menarik yummylicious lagik neh..
Tp bkn yummylicious sbb dia makanan.
To ini yummeh pada yg sker jalan2 cam chepuanstoberi ni lah.
Haha.

Ni mujur ai baru je trun dari Cameron Highland uols.
Kalo tak mmg ai da grab.
Tp date tu amatlah singkat.
Sbb kita ada lebih kurang 1 week je lagi before puasa.
Tp mana tau, kut ada yg nak santai2 puasa wiken di tpt yg sejuk kan.
Mmg bes ah.

Tpt dia mmg la sama ngan tpt ai stay tu ari.
So, cpt rembat sblm ter lambat.. Ngeee :D

[60% Off] 2D1N Stay at Equatorial Cameron Highlands. Only RM168 instead of RM420 (RM84 per person). Purchase more Groupons for extended stay. Limited Groupons.

4 comments:

Anum said...

wow bestnya, tp nak pose dah

Azi said...

klu baby dah besar boleh pi bersantai b4 ramadhan...

aDieyZa said...

zana pun nmpk promo ni.. mmg best betul!!

PUANSTOBERI said...

ANUM :

Berpuasa di tanah tinggi la. hihi :D

AZI :

Kan?? tkpe..sok2 dia besar sket leh bawak :))

ZANA :

Tu la tu. Bes. bes..