Friday, July 29, 2011

~Pasal Selamat Menyambut Ramadhan~

Alhamdulillah.
Dah settle.
Gigih aku tak turun ikut adik2 aku ni gi jalan2 kat bawah tu di hari rehat lunch yg pjg neh.
Semata mata nak settle kan hal ni.
So, dah settle.
Satu booking trus dgn hotel tu.
Satu booking ngan Agoda. Aku tak penah booking dgn Agoda. 
Moga tiada masek elah la dgn pem booking an tersebut.
So, skang boleh tumpukan sepenuh perhatian pada bulan Ramadhan :)
(dan juga boleh start berangan utk jalan2 kat sana)

Jadi pada semua, selamat berpuasa.
Moga puasa kita pada tahun ini akan lebih memberikan manfaat terbaik dari tahun tahun sebelumnya.
Kredit : Here
p/s : Esuk pepagi nak gi Tesco lah. Beli ayam utk buat masak sahur pagi Senin tu. Motip smpai ke Tesco semata mata nak beli ayam? Sbb dpt voucher Tesco. Ngeh ngeh ngeh.

5 comments:

ejaMaria said...

waaa... aku tak prepare apa pun lagi nak puasa ni... balik rumah je aku blur... mcm dah tak tau nak buat apa... T_T

Anum said...

selamat menyambut ramadan sis

anie said...

SALAM RAMADHAN

Cik Anita said...

SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN KAK REEN :)

PUANSTOBERI said...

ejaMaria :

Aku paham tu...takpe la..pelan2 la..doa bebanyak. Ok tu..dun wori :)

Anum :

Thanks darl :))

Anie :

Slmat utk Anie juga :))