Wednesday, July 6, 2011

~Pasal Terima Kasih~

Alhamdulillah. Kenyang.

Terima kasih Ya Allah.
Terima kasih encik dot dot dot yg membelanja kami sempena beliau dpt APC.
Sekali sekala yo dok..
Syian dia kena buli ngan akak dia ni. Bahahhaha

Aku da langgar pantang utk makan fast food sbln sekali je.
2 ari lepas KFC (tak hirau pun walo citer ayam di tapak kasut)
dan ari ni Double Cheese Burger.

Aduhaii nyerrrr.......... (T__T)

12 comments:

Ain_ Suke Senyum said...

hey ain singgah cini
nk mintk tlg cument entry ni leh /

http://zurain93.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tq .

Anum said...

amin

aDieyZa said...

wah, bestnyer bila yg belanja kan.. hr ni pun boss zana belanja makan.. yummy2!!

ejaMaria said...

hehehe... aku mmg terkesan la dgn ayam tapak kasut tu... mmg tak lalu ngan kfc skrg ni... huhuhu...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

walaupun x semua pekerja KFC tue buat mcm tue. tapi bila mkn kan teringat pulak..dah terbantut nak mkn.

cikbedahlaser said...

sy pon lama gak x mkn fast food... GCB x merasa lg ni.. owhhh

Cik Purple Pinkypuff said...

wah! bestnyer..:) kalau la ada yg blanje cp kan best! hihi~~:p

azeul said...

hehehe...sedapnye org banje...kenyang sampai malam =]

PUANSTOBERI said...

AIN :
Dah komen dah sayang..... nak kena komen lagi ke tetiap hari sayang??? Aduyai nyerrr... :P

ANUM :

AMinn...

PUANSTOBERI said...

ZANA :

Belanja secara paksa rela. Bahahahah

MARIA :

Keh...sian oh KFC..abis dia mintak maaf kat wall dia pasal tu je. Bahahaha

PUANSTOBERI said...

KINA :

Hik hik. good jugak tu Kina. Kina peknen ni tak elok makan fast food. Hihi :D

CBL :

Ala...takpe lah. bkn bes sgt GCB tu.

PUANSTOBERI said...

CP :

Meh dtg sini, kakreen blanja :D

AZUEL :

Err...takde la smpai mlm. Malam makan nasik jugak