Thursday, July 21, 2011

~Pasal Let's Pizza~

Retu tepek2 pasal bihun kan.
Reni nak tepek lagi yg bes sket. Bahaha.
Eh. Kata nak pantang fastfud.
Ah. Takpe. Kata last day pose ganti. (T__T)

Wah. Mementang gaji awal kamoo... piza hat lagik ek.
Hihi.
Ekceli da lama tak makan pija hat ni lps aku sker berulang ke Papa John.
Tkpe. Reni kita ke Pija Hat plak eh. Buka puasa di sanun :))

Wah! Bes! Nak mintak extra cheese lah!

My 'harus-makan-kalo-ke-Pizza' : Sweet & Spicy Wings. Kalo tgk rega mmg tak terlalu sbb 4 ketoi kepak tu leh dpt se ekor ayam. Haha.


Yg ni plak aku tau. Kalo aku order mmg berlandaskan nafsu.
Sbb aku tau, tak mampu dek perut nak abiskan.
Tp mcm nak nak nak
Tgk nama pun cam bes
Chocolate Valcano.
Va va va... Nom nom nom. Tulis pun leh rasa terliur. Mengong. Harus kena order. Anak dlm perut yg nak. Eh?? Hahahahah.. (gelak besau tak hengat)

16 comments:

kekucingkatz said...

rasa macam dah lama tak mkn pizza hut...bleh lah nanti wat berbuka tuk bulan pose...hehehe!!!..

eda_ej said...

yeaayyyyy..esok rayeee!!! hehhehe.. =D

AdiaLuze said...

Sedapnye Reen !!! Nak jugaakk ... !!! >o<

Eh Reen, ko dah 'ada' yee .. TAHNIAH sis !!! Tula .. Nampak sangat dah lama tak datang bertandang ke sini kan ^_^

Azi said...

azi kureng skit pizza ni, confirm mkn xkenyang, jadi cari nasi je la...

akma said...

lame dah tak makan pizza hut. prefer domino.

akma said...

lame dah tak makan pizza hut. prefer domino.

ZaNa aDieyZa said...

sebelum kahwin husband zana suka pizza, zana lak suka mcd.. tp sejak kahwin zana makin suka pizza lak.. hihi.. sweet & spicy tu mmg sedap ok!! x menyesal beli..

Yan said...

da lame tak pekena pizza...

PUANSTOBERI said...

KEKUCINGKATZ :

YEp.. gi bln puasa nati. hihi :D

PUANSTOBERI said...

EDA_EJ :

Yey!! hihikss

PUANSTOBERI said...

ADIALUZE :

Tkpe..piza byk, merata ada..so, bleh pegi ke piza yg berdekatan. Haha.

Haha. Ada apa? Hahahhaah.

PUANSTOBERI said...

AZI :

Piza ni kenyang..tp kenyang sekejap kan?? hihi

PUANSTOBERI said...

AKMA :

AKak pun rasanya makan tahun da tak makan Piza hut ni. Salu Papa Johns je. huhu

PUANSTOBERI said...

ZANA :

Kan..sedap ayam tu..tatau nak kata apa dah. nom nom nom

YAN :

Apa lagi..ayuh ke piza berhampiran :)

Cik Anita said...

macam kompius lah ayat akak yg "anak dalam perut yang nak" agagaga. Ke Nita terlepas tau ni, kot ke Nita terlepas baca entry ni. hehe.. Oke Nita nantikan jawapan akak! :D

Kalau makan pizza wajib oder LASADGNA! sedap gileeeeeee.

PUANSTOBERI said...

CIK ANITA :

Haha. saja je tulis Nita.. anak cacing ada la kot dlm perot nih. bahaha. kalo ada anak, takkan ada entry pakai girdle kat ateh tu. Hihi