Tuesday, July 5, 2011

~Pasal Mari Merombak Rombak~

Nak kemas2 la blog ni. Napak serabut plak.
Skang ni dah la aku disable kan 'archive'. Padan la muka. Nak carik entry lama kemain payah. Aku saja maleh nak letak utk keamanan sejagat aku, tp aku yg susah. Haih.
Tp takpe. Aku tgh nak usahakan sesuatu yg lebih kurang archive, tp utk keamanan sejagat.
Retu Che Bedah/Pidah ada kata dia perasan dah takde older post n archive, mungkin sbb dia sker baca byk2 entry aku sekali gus.
Huhu. Sengaja aku buat camtu. Utk keamanan sejagat.
Kalo buleh aku nak buat 3 entry je per pages, tp kang tak sapa siyo plak nak masuk blog aku, langsung tak bergerak si Nufi aku tu kang. Haha.
Aku tau mmg kalo buat camtu (disable older post n archive) aku kehilangan potential follower sbb mebi ada yg nak folo  nak baca entry2 lama dulu, nk riki2 dulu blog ni sesuai folo ke, poyo ke hapa ke kan.  Tp utk keamanan sejagat, aku terpaksa.

Eh... ko nak masuk misi Pengaman PBB ke hapa mek?? duk keamanan sejagat je. Hahahahha.

Tkpe. Pasal tu aku tgh usahakan yer.
Aku pun nak rombak2 blog list sebelah ni.
Aku nak kategori kan bia tersusun sket.
Lps tu segala apa side bar ni pun aku nak kurang kan lah. Sakit je mata tgk bersepah2 camtu.
Award tu seme nak buh dlm satu 'kotak' khas. Sebagai penghargaan pada yg memberi. Eh. Skang takde da org nak bagi award2 yer.

Bila masa nak buat tah. Wiken ada je hal. Aku rasa smpai raya la kot wiken aku ada je halnya. Ewah. Lagak bz nyer macam Pak PM plak aih. Haha.

Sket sket lah buat kan. Sempena nak berhari raya nih. Eh.... apa kaitan. Tatau.. Hahahah

6 comments:

chinta... said...

selamat berombak2 yek kakReen...semoga lebih ceria lagi pasni...

cikpuanhady said...

ha'ah kan, dah lama tak dpt award..kikiki..

oh ya, me salah seorang yg suka ada blog archive..suka godek2 entri lama2..hehehe..

reen letaklah scroll, nampak kemas sikit..

Nak mitak tlun boleh :Mehla komen entri Saya Bertudung

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

azeul said...

hehehe che bedah..kikikiki

selamat merombak.sy ttp jd pembaca rss jugak... :D

AyangAizul said...

betul la... igt kita je prasan xleh nak klik kat older post. payah gak nak nengok entry lps psl kekdg weekend ke hr cuti ke mmg tak smpat jengah blog ni so mmg xpat la nak bc post2 yg dah lari ke older post....

PUANSTOBERI said...

CHINTA :

Kakreen ceria-ceria je ni. Blog ni yg berterabur nih. Hihi.

CPH :

Skang org bagi 'award' realiti je - mcm GA/contest ke apa ni kan. Hihi.
Utk keamanan sejagat, mmg taknak buh entry lelama tu. Tp ada menda lain nak buat menggantikan menda tu. Hihi.

PUANSTOBERI said...

AZUEL :

Wes..CikBedah tu kawan blog aku lah. Apa ko kikikikiii??
Cena ko buat RSS ah??

AYANG :
Alahaii... cena eh??
Tkpe..nati mungkin able kan balik older post la kot.
Ada sbbnya Ayang.. tu sbb malas nak buat older post n archive tu.