Monday, July 18, 2011

~Pasal Cuti Cuti CH : Wrap Up~

Dah. Cukup.
Aku nak wrap up da entry Cuti Cuti Pnstoberi di Cameron Highland.
Panjang berjela mcm pegi ober d sea je kekdahnya kan.
Bahaha.

Utk Zana (adieyza), moga entry review akak di Cameron Highland dpt membantu Zana bercuti sempena 1st wedding anniversary Zana nati yea :))

So, wrap up.
Dah abis seme ladang stoberi, kaktus da panjat.
Dah abis seme sayur, stoberi, bunga2 da beli.
So, kita pun balik lah.

Turun ikut Tapah.
Maka jalannya adalah berpusing2. Mujur je lah tak pening.

Lps tu singgah sini.

Ha... kejap je lah. Sbb tak bleh mandi pun. Towel seme takde.
Geram je.
Sbb org tak ramai. Kata ari Senin kan. Mmg la tak ramai.


Maka, aku ngan my dear da berkira2 nak gi mandi air terjun lak.
Kat mana eh?
Hurm. Ada this weekend je lagi nak berjimba jimba before puasa kan.
Panas2 ni mmg bes mandi ayor terojun ni.
Mmg dalam pala ni da ada 2,3 tpt nak pegi.

Jom korang...mandi ayor terojun.. lps tu leh wat bako bako skali. Ngeeee :D

4 comments:

Yan said...

hahh air terjun ni.... kami ade singgah on the way balik... kat tepi2 jalan lak orang asli jual tanaman2 mereka..

bergambor2 tp tak igtla ade mandi2 ke tak..

aDieyZa said...

tq so much kak utk review tu.. zana dh simpan semua n tinggal nak print jer.. x sabar tunggu weekend ni!!

PUANSTOBERI said...

YAN :

Hihi. bes je bila singgah. sejuk tol air dia :)

ZANA :

Hihik.. samat ber hanimun ye yunk :)

Masya said...

tak pernah singgah sini...
ramai kata jln dr tapah tu pusing² teruk sgt.. ngeri pulak nak naik CH lalu situ.. huhuhuhuhu