Tuesday, December 20, 2011

Result My Great Cuti Cuti Cinta : Saguhati

Okies.... Kita terus ke result My Great Cuti Cuti Cinta.
Untuk saguhati dulu ya.
Seperti dijanjikan adiah ditambah lagi 5 iaitu menjadi 10 adiah saguhati.
Saya tak reti nak bagi adiah ni, sbb utk saguhati ni takde nombor2.
Jadinya, pada yg dapat saguhati ni bleh pilih hadiah mana berkenan secara first come first serve basis.
Bagi tau je kat komen nak adiah apa. Contoh macam ni :
"Pnstoberi, saya pilih Brooch rama-rama"

Begitu ya.. bleh kan??

So, sapa da cop awal2 tu maka dia punya lah.
Dan terus emel alamat pada cikstoberi@gmail.com - dengan subject : Contest CCC
Lambat bagi alamat, lagi lambat adiah tiba nati.
*tp mostly yg masuk ni saya ada alamatnya*

So, ini lah hadiahnya. 5 yg sedia ada iaitu :
Brooch Daun Emas, Brooch Bunga Hijau, Brooch Rama-Rama, Kad Touch N Go dan Bekas Tisu Songket.

Dan 5 lagi hadiah tambahan iaitu :
Buluh penunjuk (utk 3 orang) dan Sepitkuku - keychain Sabah (utk 2 orang).

Dan mereka yg memenangi adiah saguhati dan boleh memilih hadiah tersebut adalah....... Eceh.. tak la berdebar pun kan. Cam poyos lak haku ni. Ini bkn ikut nombor ke apa sbb saguhati ni takde nombor. Ini saya susun ikut date entry yg dihantar.

1) Su Su - Cuti Cuti Cinta di Melaka
2) Chinta - Cuti Cuti Cinta di Cameron Highland
3) Mekchu - Cuti Cuti Cinta di USS
4) Eyzamiel - Cuti Cuti Cinta di Sabah
5) Bena - Cuti Cuti Cinta di Pangkor
6) Ain - Cuti Cuti Cinta di Pulau Pinang
7) Ejamaria - Cuti Cuti Cinta di Cameron Highland
8) Cikpuanhady - Cuti Cuti Cinta di Paris
9) Anita - Cuti Cuti Cinta di Genting Highland
10) Qirmumtaz - Cuti Cuti Cinta di London

Oh. Walo utk saguhati, cerita Cuti Cuti Cinta kawan2 ni mmg bes. Bes sgt... smpai pening nak pilih, rasa nak bagi seme menang utama, tapi kang sapa lak nak menang saguhati ni. Sian lak adiah ni takde tuan. Hihi. 

So, drop komen, and pilih hadiah sendiri ye.. Terima kasih (^_^) Dan emelkan alamat sebelum 22 December 2011 ya. Kalo emel lambat, pun buleh, tapinyer adiah pun lambat la yer. 

Utk 8 adiah utama - esuk saya umum, bleh??? Saingan sengit nak pilih pemenang utama nih.

13 comments:

ch@ said...

huye-huye sy menang moto. - iklan tv.
TAHNiAH kepada yg terpilih, baru nak cop brooch hijo tu, tgk2 takde lak nama aiii.

cikpuanhady said...

saya nak brooch rama2..tahniah juga buat semua..

pnsusu said...

wahhhhhhhhhhhhh sukanya

su su pilih
"Pnstoberi, saya pilih Brooch rama-rama"

copy paste ayat kekda...su su mmg suka rama2 he he he

terima kasih kekdA...
TAHNIAH kepada kawan2 yang lain

Cik Anita said...

weee~
dapat sagu hati! thanks kak Reen

:D

qirMumtaz said...

Slm. Aih betul ka no 10 tu nama den. Tak percaya lak aih. Nyway tq banyak2 pada tuan rumah ya. Nati wat lg contest tau heee. Nak brooch daun emas boleh?

nizamsani said...

wow.

::EIDA:: said...

Nama takde.. tapi sukanya nak pilih kotak tisu songket tu!!! Sapa taknak bagi ida... hahahahhaha

cikpuanhady said...

me ada buat tq entri..tapi publish jam 10.45 pagi nanti kat blog bawah ni..

http://www.ceritaindahkami.com/

Anum said...

tahniah kepada pemenang

mikamusz said...

memang semua pun best, saya x sempat baca lagik semua entry tapi saya akan terjah jugak, nanti next time nak jenjalan boleh kopipes....

Zana Adieyza said...

congrats utk semua pemenang!

mekchu said...

alaaaa... saguhati je ke? hahahaha... ok, mekchu nak brooch daun emas tu. kejap lg emel alamat..

eyza said...

Kekda...
Thank's.. eyza nak Buluh Penunjuk... kalau ade yg dah booking... kad touch n go pun xper...