Wednesday, December 7, 2011

WW : Awesome


Nak oh-semmm gak lah *saja tulis oh-semm cam bebudak remaja tulis. Twehehehehe*
Skang rega tax lagi mahal dari tix.
Apa kes?? Tiket da dpt 400++ je pegi balik utk 2 org *ke Krabi*, tp campo tax trus jadi dkt nak 1k. Brrrr...
So, mau cuba nasib. Mana lah tau kut dpt tiket murah ke Krabi.
*gile byk deal bes gi Krabi kat Groupon tu*
Nom nom nom

*Ini bkn WW dah ni. Ni BB dah ni *BB - Bebel*

Iklan lagi :
Pada sesapa yg rajin, meh leh la join contest ni.
http://pnstoberi.blogspot.com/2011/12/my-great-cuti-cuti-cinta-contest.html
Kalo tak rajin takpe, nati saya buat contest yg tak perlu korek, tak perlu entry, tak perlu komen dan tak perlu segala-galanya. Hiks....

Update : Travel periodnya jauh lagi... napaknya takyah tggu lah. Huhu

4 comments:

C.I.N.T.A said...

kek da... bile udah dpt bgtau brp hb.. leh cuti same.. hohohoh! *verangan!

Anum said...

jom sama2 tunggu

ejaMaria said...

allaaaaaa... perli kerrrr...

muahhhh... cayang awakkkk... ;p

PUANSTOBERI said...

CINTA :
Huhu. Matik nak rebut yg murah nih. Tambah2 lagi tax da mahal skang ni.

ANUM :
Jom...s...hikss

MARIA :

Hauhauhau..
alerr..terase kewrrr... ?? :P