Monday, December 12, 2011

Tak Memasal!

Tak memasal. Tapi sbb da menggigil2 tangan nak book jugak kan.

Ni bkn yg promo sekupang tu.
Promo tu giler lambat. Lagi gigil2 aku nak tggu. Lagipun yg tu takde tpt idaman.

So, reni gatal lagi tgk web AA.
Tetengok ada yg ni.  Penerbangan dia mmg within my preferred travel date lah.


Tgk ada promo tpt yg aku nak pegi tu.
Maka try tgk preferred date tu. Murah tak sbb dari last week aku duk aim date tu. Tp tak terbeli lagi. Skali tgk rega mmg murah la dari aku tgk last week masa blum promo. Phewww... mujo sabar menanti. Lps tu saja try klik klik. Tak rush2 pun sbb pikir dah, kalo takde, takde la. Skali smooth je smpai ke akhirnya. Haha.

Jadi, bila tgk rega agak berbaloi2, maka seme2 aku beli sesiap. Termasuk seat. Haha. Bleh je tak beli seat tu, sbb gi Sabah bah retu pun tak beli seat, p Langkawi pun tak beli seat, tp saja gatai. Dan saja gatai jugak beli makanan la, skali ngan SKYBUS pun beli. Mmg gatai dan tak memasal kan. Nasik lemak Pak Nasser tu kan bes.

Oke, mari kumpul 5 kupang sehari mulai hari ni.

Sapa nak beli tu cepat tgk destinasi idaman anda. Hongkong pun ada tu. Rega bes, date pun awal *utk org yg tak sesabau nak tggu lelama cam aku ni lah. Hahaha*

*Haha. Leklok je pas dgr taklimat trus beli kan. Gedikksssss*

19 comments:

Chekgu Azrine said...

Wah..kemana tuh??

ejaMaria said...

aku spesis yg selalu tangguh nak beli... sudahnya langsung tak beli... ;p

Nazz@Purple said...

oo plan nak bercuti la nie..syoknye akak..

anitadiana said...

bestnya reen ne rajin jejalan....kak ita pun dah 2th tak bawa family naik kapal terbang ne.....duit tu ke arah lain yg lagi penting..he..he

Teratak Hami said...

Akak takle nak book awal2, sebab anak-beranak ramai. Kang kalau cancel, membazir jek .... walaupun RM29 .. huk, huk ... meleleh je tengok promo2 gini.

Zana Adieyza said...

kekda, nak gie mana? macam dapat teka jer ni.. hihihi.. ke salah tekaan? jeng3..

happy holiday sis!!

mekchu said...

jadi, sudahnya ke mana tu?

::EIDA:: said...

Tak jadik ke Krabi ke kak?

AdiaLuze said...

Salam sis ..

Sonoknyeee g bercuti lagi .. bes,bes ^^
Ni g mana sis? Ada gak tgk promo ni tadi tp taktau nak book ke tak .. hmmm

PUANSTOBERI said...

MARIA :

Kengkadang bertangguh itu baik juga sbb kadang dpt rega lagi murah :)

Luv said...

daa... pi mana tuwwww

PUANSTOBERI said...

NAZZ :

Ini seme plan utk 2012. Bln 1 dah ada, bln 2 dah ada, bln 3 rest sbb ada Hari Kraf, dan ini utk bln seterusnya. Hihi

PUANSTOBERI said...

KAK ANITA :

Hihi kak, taperlu naik katebang pun takpe kut gi bercuti ngan pamili. Tgk gmbo akak kat PD tu pun da rasa bes dah.. :)

Yelah, kami pun sbb takde anak2 lagi, tu buleh la ke sana sini, if ada anak nati, tentu lebihkan keperluan anak kan :))

PUANSTOBERI said...

TH :

Mau nyer dpt RM29 tu kak... mmg berchinta la..lagipun date dia awal. Sukar la nak dpt. Kalo dpt pun tarikh mmg tak 'in' la ngan kita. Tkpe, bleh gi ramai2 konvoi tpt yg tak perlu booking awal2. Saya ni saja tak memasal. Huhu

PUANSTOBERI said...

ZANA :

Ke mana tu?? Ahah.. baru nak buat GA suh teka, skali ada yg da tau, cenggana?? HIhiks

Lambat berdentum lagi ni. Smpat raya bagai dlu *raya cina ler..hihi*

PUANSTOBERI said...

MEKCHU :

Ce teka, ce teka

*pangg... skali Mekchu bagi. Haha*

PUANSTOBERI said...

EIDA :

Kita natikan episod seterusnya. Hihi.

PUANSTOBERI said...

ADIA :

Book kalo da pikir bebtul. Ni pun sis da lama pikir. Sebulan ada dah kut. HUhu

Cik Anita said...

alaaaa..

akak nak pergi mana ni? nak jeles bulih tak? ihihih