Thursday, May 24, 2012

I ❤ Krabi Giveaway

*sticky post until 23 Mei 2012*

Kling klang kling klang alexenderrr.....  (。◕‿◕。) 

Haha. Tetiba.... 
Saja....  nak launch Giveaway ni.
Yang tajuknya
I ❤ Krabi Giveaway

Syaratnya senang saja. Jawab saja 2 soklan ni kat ruangan komen.
Soalannya :
1. Namakan dua (2) aktiviti tour yang Pnstoberi buat di Krabi.
2. Rate tukaran wang ketika itu : 100baht bersamaan berapa RM?

Itu saja. Tinggalkan jawapan kat ruangan komen dan secara otomatik anda layak utk join Giveaway ni. Oh. Giveaway ni terbuka kepada semua pembaca "kebun stoberi" ini.

Hadiahnya tidak la grand. Cuma something dari Krabi ini je.


7 ketul Fridge Magnet Krabi -
keutamaan kepada yg jawab soklan di atas dgn tepat dan betul

dan;

5 ketul keychain. Tp yg ni bukan dari Krabi.
Ni dari Pulau Pangkor. Beli masa gi course yang kat Teluk Dalam Resort tu hari.

Oh. Ada seekor gajah juga. Haa... yg tu utk pengkomen setia bulan April lalu. Hadiah khas juri namanya. Tu pun kalo org tu join giveaway ni la. Kalo tak... kita cabut kan saja seorang nama yang bertuah.

Bermakna ada 13 orang yg akan dapat kesemua gift ni. Jadi, kalo lebih 13 orang yg masuk, mungkin kita buat cabutan bertuah lah. Kita tgk siapa yg bertuah itewww......
Jadi, kawan2 boleh memberikan jawapan bermula saat entry ini di publish hinggalah 23 Mei 2012 (7 hari).

Kalo rajin, nak buat entry kat blog pun boleh (tinggalkan link nak g jengok), kalo tak rajin, jawab sahaja la.. memana pun boleh lah...
 ❤ (。◕‿◕。) 

28 comments:

Sue-Rya Qistina said...

Kekda, jawapannya adalah:
1. Island Hopping di Phi Phi Island dan Jungle Trekking di Emerald Pool + Elephant Trekking.
2. Kadar Tukaran 100baht=RM10.0118

Betul tak? betul betul betul lah..nak3 hadiah ni!!! hehehehehe...

Unknown said...

Salam reen..

Nak gak masuk lagi...

Jwpn 1: Jungle Trekking & Island Hopping

Jwpn 2: 100bath = RM10.00

Sekian.. :)

~osmet degree mu..~

Mummy Wanna Be said...

Salam, chenta join ea: hik3

soalan pertama
Namakan dua (2) aktiviti tour yang Pnstoberi buat di Krabi.

jwpn: Island Hopping, Jungle Tracking

Soalan kedua
Rate tukaran wang ketika itu : 100baht bersamaan berapa RM?

Jawapan:RM10

::EIDA:: said...

Ida masuk ye.. heee~ Tanda sokongan kepada kekda.. Dan tanda meroyan nak pergi Krabi dengan promo AA tapi tak dapat.. Eh? Ada kene mengena ke? Tak de? Ok!

Jawapan 1 : 2 aktiviti tour yang kekda buat kat Krabi ialah

a) Jungle Trekking (pergi Emerald Pool & Elephant Trekking)
b) Island Hopping (amik pakej Phi Phi Island)

Jawapan 2 : 100baht bersamaan RM10


Yeah !

Mummy Wanna Be said...

he3 ni chenta punya n3 sesaja buat ada masa terluang ni..

http://mummywannabe-myttcjourney.blogspot.com/2012/05/i-krabi-giveaway.html

SyUhAdA said...

nak join jgk..

1) Jungle Trekking & Island Hopping

2) 100baht = RM10

tQ~

Cik Anita said...

Nita nak join! hee.

Soalan pertama:
Dua aktiviti tour tu, Elephant trakking (dalam Jungle trakking)& Island hopping.

Soalan kedua:
100 baht = rm10

thanks!

<3

Nad @ MamaZakwanNayli said...

[1] island hopping & jungle trekking
[2] rm10

tq!

Masya said...

saya nak join juga.. harap belum terlambat...

1) dua aktiviti yang kekda join kat krabi ialah pertama :jungle trekking (pergi Emerald Pool + Elephant Trekking) kedua : Island Hopping (di Phi Phi Island)

2) 100bath = rm10.00

ch@ said...

akhirnya habis juga baca kekda punya travel. dah rasa naik gajah pun ada. hahaaa. meh nak jawab juga kekda. kotla dapat kan...

1-Jungle Trekking dan Islang Hopping.
2-sama dengan RM 10.

tu je kan? hahahaaaa. bestla kekda. destinasi seterusnya kekda. kita tak komen pun sebab asyik sgt membaca sambil feeling-feeling. kekeke.

aLyNnZ said...

Nak join, Jawapan dari alynn plak..

1. 2 aktiviti tour iaitu
- jungle trekking (emerald pool &
elephant trekking)
- Island Hopping - Phi Phi Island

2. rate tukaran : 100baht = RM 10

BaTiK_PiNk said...

Puan Stroberi,

Dah cukup 13 orang tak? yani nak cuba nasib juga la....heeee~

Jawapan 1:
1) 2 aktiviti yang Puan Stroberi join kat Krabi ialah
a)Jungle Tracking (ke Emerald Pool + Elephant Tracking)
b) Island Hopping (Phi Phi Island)

Jawapan 2:
2) 100baht = RM10.00

AiTotYati Mat said...

kekda!!!! ini dia jawapannya:

1. Island Hopping(Phi Phi Island) & Jungle Trekking( Emerald Pool, Elephant Trekking)
2. 100baht=RM10

sekian, terima kaseyyyyy (^_^)

Nory Zoulkefle said...

Saye nk joint yer...

1) 2 aktiviti yg dibuat oleh PnStoberi di Krabi adalah

a) Jungle Trekking (Emerald Pool & Elephant Tracking)

b) Island Hopping (Phi Phi Island)


2) 100Baht bersamaan dengan RM10.


http://noryzoulkefle.blogspot.com/

ChentaHati said...

Puan Sri Stoberi...

jawapan 1 : island hopping (phi phi island) & jungle trekking (emerald pool & elephant tracking)

jawapan 2 : 100Baht = RM10.

fuh...fuh... menanglah naknya... :=)

Carmello said...

Nak join juga Kak Reen..

1. Dua aktiviti tour yang Pnstoberi buat di Krabi Island Hopping (Phi Phi Island) dan Jungle Trekking (Emerald Pool+Elephant Trekking)

2. 100baht = RM10

mahujadiibu said...

assalamualaikum kekda,

nak masuk juge boleh?hehe jawapannya adalah


1.Dua aktiviti tour itu adalah Jungle trekking ( Emerald Pool dan Elephant Trekking) dan Island Hopping( Phi Phi Island)

2.100 baht=RM10

hehe ..kalu menang bertambahlah koleksi fm itu..:P

Myself said...

hi pn stoberi,
saya nk try2 je..mane la tau ade luck.

soalan 1
100 baht= RM10

soalan 2
Island hoping
Jungle Trekking-Emerald pool & elephant trekking

joijoi80 said...

saya nak cuba juga

1) 2 aktiviti tu island hopping dan jungle trekking

2) 100 bath bersamaan rm10..

betul kan...

ekinashikin said...

walaupon da lebih 13..nak cuba jugak ye kak..

aktiviti:
jungle trekking- Emerald Pool dgn Elephant Trekking
island hopping-Phi Phi Island

100 baht = RM10.00

Ria said...

1st time cuba nasib..hopefully dapat la..hehe

1) Jungle tracking & Island Hopping
2) RM10

pnsusu said...

kekda..........ini jawapan nya

1 :- island hopping (phi phi island) & jungle trekking (emerald pool & elephant tracking)

2 :- 100 Baht = RM 10

nak menang,,,nak menang,,,,,,
harap2 betul

Nana said...

1. Jungle Trekking & Island Hopping
2. 100 Baht = RM 10

sekian terima kasih :)

Lida Rahim said...

Assalam, LR join gak ek

1. Jungle trekking tour (Emerald Pool + Elephant Trekking) dan Island Hopping (Phi Phi Island)

2. 100 baht : RM10

anitadiana said...

asalamuaikum reen...kak ita nak cuba nasib dapat FM bestnya....

Jawapan 1:
1) 2 aktiviti yang Puan Stroberi join kat Krabi ialah......

a)Jungle Tracking(1snin-7 mei)- (ke Emerald Pool + Elephant Tracking)

b) Island Hopping(selasa -8 mei)-(Phi Phi Island,bamboo Island.viking cave,maya bay).

Jawapan 2:
2) 100baht = RM10.00

eKa said...

nak join nak join


soalan 1
-Jungle tracking (ke Emerald + Elephant Tracking)
-Island Hopping (Phi Phi Island)


soalan 2
-100 baht - rm 10

betul tak betul tak???

Bitt (double IS) said...

1.jungle tracking & island hopping
2.RM9.9538

hehhehe

mrs. fidodido said...

salam kak,
nk join gak ye

Jawapan 1: Island Hopping dan Jungle Trekking

Jawapan 2: 100baht = RM10.00

fb: MrsAlly Fidodido