Tuesday, December 27, 2011

Fenomena Mak Mertua Dhia

Ini bukan citer Tentang Dhia dah ni. Tp dah jadi cite Tentang Mak Mentua Dhia. Haha.
Giler seme berapi kat mak mentua nyer Dhia tu.
Elok abis je berderet komen kat FB pasal tu.

*Ni aku baru screen capture lps 3 jam citer tu berlalu*



Aduhai. Aku pun sama la. 3,4 status berkaitan aku up time citer tu tgh on air. (T___T).
Rasa bengap wasangap sgt Dhia ni pasai pa. Ikut p ja la seme ckp mak mentua hang. Lps tu bengap wasangap gak pi ajak si Azmi tu mai umah dok buat apa. Aduhai.
Duk bengap2 kan org dlm citer tu, rasa aku lak yg lagi bengap wasangap. Haha. Abis... da tau seme dlm citer tu bengap wasangap, yg aku duk sangap gak dpn tibi melangut citer tu. Hahah.

Owh.. khas utk peminat2 mak mentua Dhia.
Nah amikk...

Tatau ngan sapa tah beliau ni. Source : Here

Elok bagi la apa2 anugerah kat Liza Abdullah ni. Lakonan dia seme menjadik ja.

20 comments:

Cik Rose Cute said...

HIHIHI DIA PANDAI BERLAKON...

eKa said...

ha betul.mmg menjadi betul...td dalam vanilla coklat.nampak gaya jd cam org baik je...tp tah le kan

Teratak Hami said...

Akak pun sama2 berasap dgn cerita ni... :-) Siap bagi skrip pada si Dhia tu tapi nak jugak ikut cakap mak mertuanya.

This week habis ek cerita ni?

ch@ said...

kita pun dah hampir je nak tulis status kekda. tapi dek kerana menyusukan aie, tak jadi. hahahaa, tapi liza abdullah dlm vanilla coklat best. kita mmg suka dia berlakon.

sailaaf said...

hahahahhaa!!!! btol2.
menyumpah2 depan tv.. bencikkkk sgt.
lakonan dia mmg menjadi...

::EIDA:: said...

Taknak kawan mak Dhia tu! hihi

Cik Anita said...

tak pernah tengokkkkk...


:PP

Masya said...

emosikan tengok cerita ni.. kt kalau tgk memang membebel² jerlah dpn tv tu geramm gk mak mertua dia hihihihi...

mikamusz said...

nanti saya nak try tgk kat malaymoviesfull.blogspot.com

Nana said...

ahah semalam ramai meroyan kt fb
xtgk plak sebab ada kt luar
arini k tgk kt tonton

PUANSTOBERI said...

CIK ROSE :

Kan...?? Geram je.. kalo jumpa mau cili2 je rasa mulut dia. Hihi

PUANSTOBERI said...

EKA :

Baik atau pun lawak. Tp dia tu apa2 pun buleh. HIhi

PUANSTOBERI said...

TH :

Katanya habis mggu ni. Tp entah.. cam takde ending lagi ni. Kalo ending dia takat2 suam kuku je pembalasannya mmg saja la.. hampagas namanya tu

PUANSTOBERI said...

CHA :

Meh FB Cha, akak add. Hihi :D

PUANSTOBERI said...

SAILAAF :

Kan?? Geram btul nengoknya. Overshadow dah dia dari ND. Hihi

PUANSTOBERI said...

EIDA :

Yer..jgn kawan beliau :D

PUANSTOBERI said...

CIK ANITA :

Takpe..kalo start tgk jd meroyan cam kami seme :P

PUANSTOBERI said...

MASYA :

Btul..geram ja rasa..

PUANSTOBERI said...

MIKA :

Dkt tonton pun bleh tgk kan :)

PUANSTOBERI said...

NANA :

Episod tu mmg mak mentua thp giler dah. Geram jaa rasaa... huhu