Tuesday, December 6, 2011

Mydeal : Haven Plakkk...

Haa...ada pun idea nak buat entry utk tghari.


Skali kuar lak deal Haven kat mydeal.
Caiss.... udah beli deal utk anniversary ari tu, kut tak bleh gak sambar yg ni walo redemption dia start 1 day afta my bigday and beday tu kan.
25 hengget je nih. Dorang baru 50hengget.

Tapi nyer last year da celebrate kat sini, lagi mau repeat tahun ni plak ke?

Heh. Tak seswai. 
Oh, citer celebrate thn lps kat sini - leh selak mukasurat sebagaimana berikut (",)

[sbb aku takde buh 'next page' kat bawah entry, aku sendiri jadi susah nak carik entry lama. Haha. Terpaksa lak google blog sendiri. Miahahaha]


Tapi, kalo beli dan pegi waktu siang pun bes juga kan.
Apa kata?? Jom adik2 TTC ku, kita gathering sini lak nak?? Hiksss.

Haha. Udah-udah la tu. Asik beli deal je. Haihsss....
Owh sapa nak pegi sini utk candle lite dinner leh la tgk deal ni

Nyum.Nyum.Nyum.

12 comments:

Nana said...

tgh fikir ni
nk bli ke x
ahha
mgu lepas br je bli photobook adeh
perabeh duit laju jek

Anum said...

think jap

::EIDA:: said...

Adeh... bestnya!! Tapi... tapi.... deal yg lepas2 pun tak redeem lgik...... sobs

Zana Adieyza said...

kekda, zana dah beli deal ni.. utk celebrate birthday encik adiey bulan 1 nnti..

ejaMaria said...

errrr... mcm nak beli... jap pikir...

shark said...

waduh..
sebuk btul puan kita nk celebrate annivesary ni:)

PUANSTOBERI said...

NANA :
Ahah...tu la tu kan. Duk kat tpt pun leh amik duit. Adohainya pun.

PUANSTOBERI said...

ANUM :

Beli je. Beli je. Hihikss

PUANSTOBERI said...

EIDA :

Tu la tu. Akak pun da byk ni. Mmg hantu deal btul kan :D

PUANSTOBERI said...

ZANA :
Wahh.. bes la napaknya. Hikss

PUANSTOBERI said...

MARIA :

Siler beli. HIhikss

PUANSTOBERI said...

SHARK :

Waduh..saja buat sibuk2 en. Shark. Miahahah