Friday, December 30, 2011

Wrap Up 2011 - My Family n MySelf

Wrap up terakhir - Tentang famili dan diri aku sendiri.
Tahun ni takde apa perkembangan sangat pada famili aku.
Cuma belah my dear ada la.
Majlis perkahwinan Kak Nisah bulan Jun 2011.

Dan majlis pertunangan adik my dear plak bln November 2011.

Dan latest, result PMR anak buah aku kat Johor yg score 8A. Tahniah utk beliau.

Kalo nak kata berkaitan diri aku ada gak la. Aku mulakan treatment kat LPPKN. Tp sekerat jalan ja. Blum buat sepenuhnya.  Takpe, nati bebila aku pegi balik la.  Tak perlu nak citer here and there pasal LPPKN tu sbb 'di sini' bukan tempatnya.

Mansion atas kayangan??
Hampeh ah. Bayar deposit utiliti sudah dah. Kena bayar to MOF pun dah start bln Oktober tu. Nak masuk umah nya  biler??? aduyainyer ponnn... menyampah kan?? Tu maleh nak beli umah baru tu. Lambatttt beno nak masuknya. Heh!

Tu je la kot.

Moga tahun 2012 ni Allah memberikan rezeki utk kedua-dua belah keluarga menerima berita gembira dari famili aku pulak. Insyaallah....
Google

5 comments:

Cik Anita said...

bagus kak Reen.
dah sampai wrap up last dah. Nita apa pun tak dak nak cerita pasal tahun 2011. Kalau ada masa, ada lah entry camni yang special untuk every year. tapi gaya macam tak ada. sobs.

*Amin. Nita mendoakan yang terbaik juga hendaknya.

:)

shark said...

harap2 tahun 2012 juga membawa tuah kepada saya:)
harap begitu jugak dengan puan:)

Em's Family said...

insyaAllah, moga 2012 akan bawa keceriaan kepada semua :)

Zana Adieyza said...

insyaAllah.. semoga tahun depan bawa lebih banyak kegembiraan, keberkatan dan rezeki kepada kita semua..

BENA said...

Amin amin ya rabal ala min ;)

semoga sis di kurniakan cahaya mata tahun hadapn ;)