Sunday, December 18, 2011

Sudah di KL

Kembali bersiaran dari Kuala Lumpur.
Entry dari hari Khamis till smlm adalah menggunakan kesayangan saya - MyS2.
Mujo beliau ada. Kalo tak sangap. Sbb mmg takde la nak usung cik ceri mahupun netbook (eh. sejak bila ada netbook neh?? Syy..rehsia. Haha). Cik Nik pun tak usung. Dan MyS2 menjalankan tugas dgn baik walo kena caj selalu sbb kuat makan budak ni. Walo leper camtu je.

Sbb guna MyS2 dan menggunakan wifi hotel sbb tu ada entry up 2kali. Bkn teruja sgt mcm Shark ckp tu, tp line tk berapa nak btol. Tp mmg gembira dan teruja pun sbb jmpa kawan lama yg baik hati membawa jalan2 keliling Johor. Ko ado Shark?? Ado?? Oke, kalo ado bagus.  Budak Shark ni kalo komen mesti yg bes bes je dia bagi kan??

So, nati2 lah citer. Byk giler kot entry tertangguh.
Entry anniversary.
Entry bufday.
Entry Johor - Promosi.
Entry Johor Premium Outlet
Dan tak lupa.
Entry pengumuman Pemenang Contest Cuti Cuti Cinta.

Badan penat lagi nih. Rasa nak tido  je, tp kang kena lepuk ngan osmet aku ni asik nak tido je. So, baik gi masak dulu.

6 comments:

Chekgu Azrine said...

happy weekend PUANSTOBERI

Em's Family said...

selamat kembali ke kuala lumpur, have a good weekend :)

PUANSTOBERI said...

CA :

Hepi wiken chekgu :)

EM :

Tenkiu Em :)

::EIDA:: said...

Shark? HAHA

PUANSTOBERI said...

EIDA :

Apsal?? Apsal?? Ex-bf kah??? ahahaha :D

ch@ said...

byknya entry kekda. kita ni dh hbs idea nak taip entry apa kat blog tu, asyik pasal dak dua tu je, bosan lak org membacanya.