Thursday, December 15, 2011

Cinta Elysa Akhir

Dah abis pun.
Aku sempat tgk setgh jam terakhir je sbb jalan yg se-suck amat ari Selasa tu. Yg siap banjir kilat segala tu.
Bkn sbb aku lambat balik umah.
Tpnyer lambat gi dinner so, lmbt balik.
Igt kut smpt la balik sblm kul 9. Tp...hampagas.
Apa pun, happy ending 4 sure.
Cuma satu je. Satu je aku nak komen ttg citer melayu zaman ni.
Bleh tak jgn amik mudah bab undang-undang Islam negara kita.
Yg mana?
Bab nikah kawen ni la biasanya.

"I tak kira Datin, I nak mlm ni gak Elysa nikah"

Ek eh. Suka engkau je kan. Rasa nak nikah- jom nikah. Rasa nak kawen- kawen.
Apa, igt ni zaman 40-an?
Cuba la berpijak di bumi yg nyata sket.
Bengong btol.
Dah la..menyampah2 pun tgk jugak. Haha.

So, tepek ni utk jadi kenangan.
Aku paling sker scene dlm minit ke24 tu. Hikss


10 comments:

Chekgu Azrine said...

kurang suka sebab masa mula2 je best.. lepas tu dah tak berapa sangat..

Anum said...

so sweet

::EIDA:: said...

Hihihi.. Ida suka part die bagi bunga layu tuh.. hihii ~

anitadiana said...

reen kak ita suka bab tu..padan muka mak elysa,dia yg terkejut...tapi mcm tak syok aje..kejap sangat abisnya...

ejaMaria said...

itu kan kawen style org banyak duit... apa-apa bayar je... ;p

PUANSTOBERI said...

Chekgu :
Dia kalo da start tgk kna folo jer

PUANSTOBERI said...

Anum :
sweet :-)

PUANSTOBERI said...

Eida :
Kann..swit sgt

PUANSTOBERI said...

Kak nita :
Hahaaa.. tp btul la citer ni kjp jer

PUANSTOBERI said...

Maria :
Kot ye pun.....