Friday, December 30, 2011

Google dan Who Call Me??

Korang penah tak kalo ada missed call lps tu nak trace sapa, then google carik utk tau sapa.
Tp ni berkesan kalo nombor tu ala-ala no office la.

Smlm aku dpt no dari 03-277720300
Tp aku tak pick up sbb no cantik2 ni biasanya dari bank atau pun insurans.
Kuawasa nak layan.
Then ari ni aku try google.

Phew. Mujur tak jawab ko.
Sbb aku jumpa feedback memacam dari web whocallsme ni.


Call tu dari Maybank. Entah apa derang nak tatau la. Yg nyata mmg aku rasa tak rugi pun tak pick up. Nak apa lagi??

Dan ada gak aku search 2,3 nombor missed called yg aku rasa nombor dari office ni. Dan dpt trace gak. Sokay la kan. Kalo kita ada dpt missed called. Or ada nombor taknak jawab. Bleh trace kat whocallsme tu.

Memacam kan google ni bleh buat.
Tp jangan terkejut la kalo google sotong goreng kunyit kat google image tetiba napak org yg cam dikenali plak. Hahaha.


Sejak bila lak aku menyotong nieh...????

Kejadian disedari oleh adik unit aku time dia google imej 'sotong goreng kunyit'.
Choiii 45kali sbb tetiba aku plak yg menyotong. Hahahahah.
Hai la google..google...

8 comments:

kekucingkatz said...

hahahha....salah sotong ni....

yannie bunny said...

Kekda sy trus google sotong goreng kunyit. Hihihi. Mmg kukenal org itew! ;p

sahida said...

wahh, tak tau plak ada whocallsme ni.. bagus gak tu. tp part muka Pn Stoberi kuar bila google sotong mmg comel la Google ni.. hikhik!

Azi said...

pn stoberi ni kelakau la..ayatnya buat azi gelak jer..

ejaMaria said...

hehehe... sotong goreng kunyit posing dgn air oren... ;p

BENA said...

hahahahhahha . tetibe selit sesorang stu . hadoiiii . lawak2.

eKa said...

adeh kekda oi..canne leh kuar muka sendiri. dah lama ke menyotong ni.agagag...

eka kadang2 malas layan mebeng ni..suh wat loan la hape.mentang2 gaji masuk ikut situ

ekinashikin said...

kita pon mls nk jwb klu call2 yg ttg insuran la kredit kad la...
pastu selalu gak google tgk no saper..hihi