Wednesday, December 21, 2011

Tak berapa WW - Island Theme

Byk menda nak buat entry. Tp takde mood nak buat entry.
Acena tu?
Takpe lah. Pepagi ni kita buat WW dulu bleh?

Nak tepek ni je. Tp musim2 ujan ni, rasa tak 'ghairah' lak nak pi.
Kredit : Here

Kredit : Here
Kredit : Here

Napak nya theme utk nxt year adalah mengunjungi pulau2.
Dua teratas tu Insyaallah akan dikunjungi. Yg paling atas tu tak lama je lagi nak peginya and kedua tu Insyaallah bulan 5 *giler lama lagi, menangis nak tggu*

Tp yg paling bawah tu, blum confirm.  Tatau la bleh selit ke tak.  Kalo plan pas raya pun bleh ni. *laju2 tgk kalender 2012*. 

#selagi aku tak dpt kunci, selagi tu la aku giler nak bercuti. Bila nak dpt kunci ni hoi..!! developer hoi..!! aku lalu napak da siap je hoi..!

8 comments:

Anum said...

bestnya tenang je

mekchu said...

amboihhhhh kemain sakan... kena start survey jugak lah utk mei thn dpn :) silap2 bilik sebelah2.. hahaha..

mikamusz said...

uish.. ke mana tuh.. bestnye..

ch@ said...

ahahaha, gambar 1st tu serius gayat. rasa jantung dah tertinggal. jgn lupa ole-ole kekda. hehehe. kalender 2012 pun kita tak dpt lagi kekda oi.

PUANSTOBERI said...

ANUM :

KAn??? Seyes tak sabauu... huhu

PUANSTOBERI said...

MEKCHU :

Hahahah... kita da ada bilik ni..nak nombor bilik tak?? Agagagaga :D

PUANSTOBERI said...

MIKAMUSZ :

Cuti CUti CInta :)

PUANSTOBERI said...

CHA :

Haha.. gambo 1st tu dulu penah naik dah, tp masa tu byk menda lagi tak siap, tu yg kali ni gedik2 nak pegi tu. HIhi.. Alahai..cpt la bln 1. Ngeee :D

Harus la ada ole2 utk reader2 tercayang :D