Friday, December 23, 2011

Result My Great Cuti Cuti Cinta : Pemenang Utama

Sori banget seh sbb lama tul simpan result ni smpai kepam. Suppose ari Rabu announce. Sori dehh.....
Saingan nak carik pemenang antara 8 orang pemenang utama ni mmg la susah.  Seme nyer memberikan citer bes, menarik dan ada 'effort' yg tinggi napaknya utk menawan hati juri. Ecewah!

So, the result,
Kita mulakan dengan adiah dari tpt ke 8 dan ke 7 dulu. Yang ni bukan bererti citer tak bes yer, seme bes bes belaka, termasuk yg menang saguhati tu dulu.

Tempat ke 8 dan ke 7 adalah hadiah yang baru top up. Masing-masing akan menerima

Beg syiling ber zip - exclusif dari Hong Kong. Muat buh handphone. Eh. Galaxy S11 pun buleh sumbat ni. Tp GTab ataupun Ipad tak bleh la. Huhu. 
Pemenangnya adalah
Tempat ke 8 : Eka dengan Cuti Cuti Cinta dari Korea.
Tempat ke 7 : Nana Fauzana dengan Cuti Cuti Cinta dari Sabah. Dann..... sebagai menghargai Nana sebagai peserta paling pantas menghantar entry, maka akan disertakan adiah 'suprise' berupa Fridge Magnet yg juga dari HongKong :)

Hadiah tempat ke 6 dan ke 5 adalah : Bekas Tupperware 4 segi. Bleh bawak bekal nasik goreng ke opis. Huhu.
Tempat ke 6 : Cha dengan Cuti Cuti Cinta dari Langkawi.
Tempat ke 5 : Nana Aris dengan Cuti Cuti Cinta dari Bangkok.

Tempat ke 4 - Shawl
Dan pemenangnya : Eida Baharom dengan Cuti Cuti Cinta dari Pangkor.

Tempat ke 3 - Kain Batik Sarung
Dan pemenangnya : Sahabat baru kebun stoberi - Mikamusz dengan Cuti Cuti Cinta dari Amsterdam.

Tempat ke 2 - Sepasang Sutera Batik
Dan pemenangnya : Zana Adieyza dengan Cuti Cuti Cinta dari Cameron Highland.

Serta Grand Prize - hadiah tambahan juga - sepasang telekung

Dan pemenang Grand Prize yang menambat hati juri adalah



Ucapan tahniah dan terima kasih dari saya kepada semua pemenang yg sudi meluangkan masa, sudi membuat cerita yang menarik utk tatapan saya, tp maaf hanya ini je lah yg mampu saya berikan tanda menghargai kawan-kawan semua. Sila emelkan alamat kawan-kawan ke cikstoberi@gmail.com selewatnya-lewatnya 25 Disember 2011 utk urusan pos hadiah.  Kalo sapa yg nak jumpa direct pun bleh juga :)

15 comments:

shark said...

tahniah buta pmenang..
tungu next event plak..
agak2 ada lg ke.
hehe.

::EIDA:: said...

Bukak bukak blog je, tgok dah ada pemenang, wahhhh.. nama ida pun ada... Rezeki..... Syukur! Bertambah lagi koleksi shawls.. Kekda tau tau je ida suka pakai shawls ye....

TQVM Kekda! HUgs !~

ch@ said...

hureyyy. terima kasih kekDa ;)

yannie bunny said...

kekda, btol ke ni??? sy dh melompat sambil ber'chicken dance' ni! hehehe.
Alhamdulillah. yeayyy!!! sy 1st time join contest xsangka blh menang. tima kasih kekda, juga juri2 yg bertauliah.. ohhhh...kembang kuncup hatiku ;p
kita jmpa direct je la kekda, time gathering yg diproposed. jadik ke idak? kita p mkn steamboat pn layan kn? ;)

Cik Anita said...

waaaaa.. bestnya!

tahniah pada pemenang~

:)

C.I.N.T.A said...

wahh tahniah yanie.. tahniah semua tak kire yang nombor berapa pun ☺☺

Nana said...

heee akk pass kat nana ye..
mekaseh akk..

ejaMaria said...

tahniah semua...

Reen... alamat opis aku nko ada simpan lagi kan... kan... kan... ;p

yannie bunny said...

tankiu cinta. btol btol btol. suma org pemenang, tiada pengalah. hehe. tahniah utk suma yg masuk contest pnstoberi ni sbb suma menang hadiah! ;)

Nana Aris said...

yeyeyeye! congratz to all winner..first time menang masuk contest..sile buat contest lagi ye..hik hik mekasih para juri ailebiu lah =)

ps : cam tau-tau je mmg suke bawak bekal gi keje..hehe

eKa said...

yeay...ada nama eka....tq kekda.jgn lupa bg alamat kekda jga

mikamusz said...

Hehe.. Nervous betul baca Nama pemenang, congrats semua n thx pada tuan kebun stoberi yg baik hati.. Muah 80x...

Zana Adieyza said...

syukur Alhamdulillah.. x sangka menang tmpt ke 2.. thanks juri sbb pilih entry zana..

sukanya dapat sutera batik!!! wrna purple lak tu... x sabar nak buat baju... hihihi..

kekda, ada lagi alamat zana kan?

BENA said...

tahniah dekat pemenag2 . bena dapat saguhati pun dah gumbiraaaa . heheehehe ;)

maceh kak reennnn ;)

cikpuanhady said...

tahniah buat semua pemenang..