Monday, December 12, 2011

Rice Dispenser : Tupperware



Sgt bes mendalah ni. Lama giler kot aku idam-idamkan.
Sapa nak juga, boleh la contact ai yer.
Mungkin ada yg kata 'takyah la bekas beras, aku bukan rajin masak nasik, sebulan pun 2,3 kali je pun'
Ha... camtu la paling perlukan bekas beras ni. Lebih terjamin penyimpanannya.
Atau pun mungkin kita jadi lebih rajin sbb tgk cam bes je bekas beras ni kan.

So, sapa mau, leh la emel ai yer.
Rega sebenar RM288. Tp bleh je ai nak bagi rega spesel utk para pembaca.
Nak buat bayaran installment pun buleh. Contact je yer.
Oh. Smlm masa tepek kat FB ada yg tanya 'nak free bleh?' Korang rasa bleh dpt free??
Bleh... apa lak tk buleh nyer...  sila emel juga kalo nak menda ni free. Haha!



Kalo nak beli tupperware yg lelain pun bleh je. Tgk katalog online tu then gitau. Rega spesel juga :) Nak free?? pun buleh... emel ja..nati saya gitau cena nak dpt free. FOC juga saya gitau caranya. Muahahahhaa.

*Matikla.... kat FB pun da buat status perniagaan, kat sini pun buat entry berbaur perniagaan. Hahahaa. Sesekali je lah... dun wori..bagi laluan skettt je.. Hikhiksss :)

19 comments:

Liza said...

best sgt. mmg berbaloi pakai sejak 3thn lalu..design n warna dia shantekk.

Zana Adieyza said...

tu dia.. tokey besar sudah mariiiii... hihihi...

nanti kalau zana nak beli, zana bgtau k.. delivery charges free boleh x??

::EIDA:: said...

Menunggu giliran tuk mendapatkannya!! =)

Cahaya Qaseh said...

berapa hrga spesel tu sis??ada free gift x??hehehe..

Nana Aris said...

nana baru buat cite rice dispenser ni =)

ch@ said...

kita mmg sgt bercita-cita nak beli, tapiii my mom said, alaaa pakai tapawe besar pun dah ok, bkn slalu masak. ah! terkedu aku dibuatnya. selalu main kutu tapawe, bila turn tiba memborong segala-malanya.

ejaMaria said...

waa... lepas ni klu buat kontes sure hadiah tupperware... ;p

C.I.N.T.A said...

huhuhuh habis laaaa...

PUANSTOBERI said...

LIZA :

Ha..selama Liza pakai tu la tingin nak pakai, tp tak terbeli. Skang da jadi tokei dia, kena la pakai. Hikss..

PUANSTOBERI said...

ZANA :

Sure la darl. Mmg ada deliberi punya. Hihikss

PUANSTOBERI said...

EIDA :

Tarik napas pepanjang dan tggu turn selanjutnya. Hihiksss

PUANSTOBERI said...

CQ :

Harga spesel, takde pree gift, harga tak spesel, ada pree gift. Haa..mana nak??

Hikss.. emel je kalo nak tau rega nya :))

PUANSTOBERI said...

NANA :

Tak smpat nak BW lagi reni. Aduhaii..

PUANSTOBERI said...

CHA :

Haha. Sbb jarang masak la kena ada menda ni. Meh beli meh..akak bagi gud price utk pembaca setia blog neh. Hahaha

PUANSTOBERI said...

MARIA :

Huhu. Kang bagi adiah taperwer pun org kata tak menarik gak... sobsss... :(

PUANSTOBERI said...

CINTA :

HIkssss :P

Nazz@Purple said...

kemas je kan kat dapur kalo ade..

Teratak Hami said...

Bagus ke bisnes Tupperware ni? Akak pun asyik usha2 bekas air tapi sampai skrang tak beli2.

PUANSTOBERI said...

TH:
Tatau nk kata la bagus ke tak kak. sy sker kumpul tupperware jd better sy jd consultant dia. bkn subject utama sy nk bisnes, tp kalo ada yg nk beli dr saya rezeki Allah. sapa la saya nk kata bagus ke tak sbb rezeki seme dari Allah. menda yg org kata tk bagus pun kalo Allah nk bg rezeki jd bagus juga. jadi kalo kita ikhlas... Insyaallah... bagus.