Friday, December 2, 2011

Meleleh kah?

Demam ombak rindu yer skang. Tweheheeh.
Kali ni aku tak terkecuali. Novel dia bila tah aku baca. Ke aku ada buku tu kat umah. Lupa sungguh la novel2 aku da baca ni.
Sebenarnya aku jarang la gi tgk wayang melayu yg leleh2 romantik ni. Contoh cam Nurkasih *series dia pun aku tak folo*, Lagenda Budak Setan. Mmg aku tak pi tgk pun. Ada takde, citer Sepi tu ada la aku tgk.
So, sbb dah lama tak tgk wayang. Pulak tu mydear takmo tgk citer Kucing *tah bila la dpt tgk ni, ke langsung tak dpt tgk gaknya. Nak ajak Dee, dia masih ber cuti sakan kat Newzealand sanun*.
Maka reni, tgk je lah Ombak Rindu ni. Kalo tak dia tgk Petaling Street Warrior. Lagi la tak kuasa kan.

Katanya sedih banget.
Kompem ter esak-esak.

So, mari kita cuba.

Aku ni pelik sket. Susah banget nak nangis, kecuali aku tingat arwah ayah, ha..tu mmg kompem berderai punya. Lelain tu..agak sukar sket la.

Tpt tgk cam biasa lah. Mana ke lagi kan?? Lagipun situ, kalo citer melayu tak pack sgt. Tp kalo citer omputih ke cina ke mmg seawal mungkin kena beli.

Dari opis je lah. Tukar baju seme kat opis jer. Lps tu dinner kat BTS dulu. Bes! Bes! Mmg dating2 camni adalah bes. Sbb rasa mcm jaman2 bercinta cintaan dulu. Ihiksss....

Iklan :
*sapa salu bercuti-cuti meh la join contest ai ni :)

22 comments:

Zana Adieyza said...

selamat menonton!! selamat berhujung minggu!!

PutriesNoora said...

sedih kekda...asben noora pun boleh bersedih..sampai td kuar teman dier g solat pun dier dok citer lagi...dier jarang nak touching...tp dgn citer ni kemain dier touching..noora lagilaaa....huhu

Anum said...

wah bestnya

ch@ said...

tunggu astro 1st je la, kalau best beli dvd nya, buat koleksi. novel dia mmg best. bestnya kekda pi dating.

::EIDA:: said...

Ida pergi tengok kat Mid tadi.. Tiket SoldOut!! Menyesal tak book! Ingatkan tiket ada je sbb hai jumaat, office hour lak tu. rupanya sangkaan ku meleset! Memang tgh fenomena OR ni... hiks

ejaMaria said...

emmm... aku bole rindu je kat zaman percintaan dulu-dulu... ;p

pnsusu said...

fenomena betul niee...deman ombak rindu dah

julie77 said...

kwn akk ckp novel lg best..:D

babYpose said...

salam, insyaAllah tgk esok ni, tak sabo arrr :)

PUANSTOBERI said...

Zana :

Tenkiu dear :))

PUANSTOBERI said...

NOORA :

Tu la seme kata sedih. Nak tgk cena. Akak ni hati batu pun yer gak. Ngeee :D

PUANSTOBERI said...

ANUM :

BEs. bes. Hiksss

PUANSTOBERI said...

CHA :

Kat sini kan cha, sorang da download kan, abis satu opis dapat. Akak salu amik masuk harddisk, tp salunya akak tak tgk. Haha. Jadi, kena gak tgk wayang.

Sementara berdua Cha..dating je ler menghiburkan hati. Huhuhu

PUANSTOBERI said...

EIDA : Abis tu Eida dpt tgk ke tak?? Mmg ramai la, cuti sekolah kan

PUANSTOBERI said...

MARIA :

Takpe la.. da ada anugerah terindah tu tak perlu dah kut dating2. Huhu

PUANSTOBERI said...

MARIA :

Takpe la.. da ada anugerah terindah tu tak perlu dah kut dating2. Huhu

PUANSTOBERI said...

SU SU :

Dah bergelombang ombak ni skang. Hihi

PUANSTOBERI said...

KAK JULIE :

Owh eh..kita ni baca novel pun cam lupa dah. Hihiksss

Sue-Rya AQ said...

akak, nape je la ramai yg update n3 sumenye ttg OMBAK RINDU ini..jeles tau..

mau tgk jugak tp my dear hubby tamo..dia mmg x layan cite jiwang melayu ni..sentap ok..huhuhuhuhu -_-"

AiTotYati said...

salam kekda.

semalam Ai dah g tonton. amik show paling awal iaitu jam 12 tengahari.

paling tak boleh blah tu berbondong2 kakitangan kerajaan yg berbaju batik ikut sama menonton. agak2la kot time opis hour lagi tuh.

PUANSTOBERI said...

SUE :

Tggu astro 1st kuar, then donlod je. Hikkss

AI :
Lorhh... apa hal cenggitu. Tak bermoral sungguh la kan.

ch@ said...

betulla kekda, sementara berdua pergi je dating, bercuti. sejak ada oni, adala dua kali masuk panggung, itupun oni tinggal rmh pengasuh. dah ada aie, lagiii bercinta nk berjalan. bila nak keluar, nak kena prepare byk menda, mls.