Tuesday, December 6, 2011

Promosi : Plaza Angsana

Tetiba buntu takde idea lak nak buat entry ari ni.
Tkpe la. Tempek yg ni je.
Sesapa yg dok kat JB leh la berkunjung yer.
Sy pun berkemungkinan pegi juga. Tp tatau lagi 15hb atau 16hb.
Masa perasmian je la.
Lps tu balik.
[heh...mggu anniversary tu, mana leh outstation lelama. Hau hau hau]

Tp mungkin jugak tak pegi. Pepepun tggu sorat je la yer.


Iklan :
Sapa sker gi bercuti cuti meh la join contest ni
http://pnstoberi.blogspot.com/2011/12/my-great-cuti-cuti-cinta-contest.html
Baru ada 2 penyertaan ni. Mmg sah2 la adiah utama je yg akan digive away ni napaknya.
Oh. By d way - tahniah to Nana yg berjaya memenangi hadiah utama utk contest Safi. Best woh. Dpt Ipad tu. Selamat ber via Ipad la pasni yer. Hiksss :)

6 comments:

Azi said...

jauh no jb tu, yg kl pn xterpegi...hi3..
pnstoberi nnti kita try karang ayat tuk contest tu. tapi xtau nak letak cerita pe lah...hi3...

btw jom join GA azi lak

Anum said...

best kalau dapat pergi nie

Cho Zila said...

baru gi angsana.. mmg cam der promosi kat tengah2tu produk macam2kan...

Zana Adieyza said...

zana dah setahun x jejak JB.. lama sungguh kan..

mekchu said...

bleh tak tlg check promosi karf kat N9? last2 year ada buat.. menyesal smpai skang sbb tak beli batik digital

PUANSTOBERI said...

AZI :

Nak join GA Azi, tp cam tak bleh je. Acena??Hikss

ANUM :
Bes. Jom la cuti2 ke JB. Hikss

ZANA :
Akak pegi pun kalo outstation la. kalo tak..mmg tak la walo abg ada duk sanun.

MEKCHU :
Nati ai inform. Thn ni takdak la ni. Next year la kot. Tggu bln 2 nati la. Dtg KL. Alaa... bkn jauh nau. Hikss :D