Wednesday, October 12, 2011

Milo McFlurry

Baru pasan mendalah ni ada kat McDonald.

Sbb aku tak brapa sker McFlurry.
Cam manis sgt.


Smlm drive thru McD - *as per my FB's status on 7pm - 11.10.11*
Napak menu ni. Jadi try.

Oke la rasa dia.
Walo tak rasa sgt milo dia.
Tp tak manis sgt.
Dan aku suka la.


Sekian, terima kasih.


*sakit kepala dibuatnya bila kena kendalikan kes2 yg memerlukan tindakan segera.
*but,sgt2 bersyukur kes tu dtg skang, if ujung bln nati?? Ha... mmg pitam haku dibuatnya.

23 comments:

SyaNa said...

wahhh harus try ni

azeul said...

mcflurry oreo tetap di hati :)

cikbedahlaser said...

yg ni tak try lg.. tp kebnykan mekflari.. mmg manis ar.. tp sedap.. ekekekekek

::EIDA:: said...

Yela.. orang tu hujung bulan xde.. hikhikhik~

rDnA said...

Suka mcflurry oreo!!

Nana said...

baru try ari senin lepas masa lepak2 ngan si nana
sebelum ni tau makan orea tu je
xtau plak ada milo ni

PUANSTOBERI said...

SYANA :

Try..jgn ta try..tp tatau la ko sker ke tak sbb dia milo tp tak la byk serbuk milo dia.

PUANSTOBERI said...

azuel :

buat sendiri kat umah je. beli oreo, patah2 kat eskrem vanila. hahah :D

PUANSTOBERI said...

CBL :

Sbb tu ianya tak elok kita, tp kita belasah je sesuka hati mcm takde apa pantang larang. Haha :D

PUANSTOBERI said...

EIDA :

Err..jgn kata takde.. ayokk.. huhu :D

PUANSTOBERI said...

rDNA :

Yey!! cuba la mekfleri ini juga. hihi

PUANSTOBERI said...

NANA :

Tu la tu..kekda pun baru tau. rupanya last year pun da ada. dia cam promo la, kejap2 je ada.

ejaMaria said...

dah lama tak peg McD... :(

Nazz@Purple said...

xtau jgk..nak try la...mcm best..

Zana Adieyza said...

zana dah try.. tp zana lagi suka mcflurry oreo atau m&m.. lagi syok!

♥ ROS ♥ said...

Wahbru tau nih.. Nnt nk try jgak lah... N buh dlm blog jgak..kihkih...

Yan said...

mc flurry tak penah rase.... milo supreme ni perasan gak ade... tp tak penah try gak..

nanti nak torai jugakla

~ain said...

nak kena try ni!!!!

BENA said...

eeeeeeeeeeee ! kite pon nak g try laaaa makan nih . heee ;)

Cik Anita said...

Nita tak suka askrimmm... zzzz. Entah kenapa tak suka entah..

PUANSTOBERI said...

MARIA :

Tahniah... :)

NAZZ :

SIla try :)

PUANSTOBERI said...

ROS :

Ye, sila terai :)

YAN :

Oke la..tader la manis sgt. tp tak la penuh sgt milonya.

PUANSTOBERI said...

~ain :

yer, sila try

BENA :

Try..jgn tatry..

CIKANITA :

Sama ngan incik asben akak lak Nita ni. Akak nama nyer eskrem suka sesaja.. hihi