Wednesday, October 5, 2011

WW - Bed & Mattress

Suka bed & mattress mcm yg kat hotel2 tu. Tgh survey2 ni.
http://decoriez.blogspot.com


http://inhometrend.com/category/bedroom-design

http://myhomezine.com/

http://www.worldheritage.com.my/2011/03/4-great-ways-to-enjoy-sungai-klah-hot-springs/

14 comments:

Anum said...

cantik kan, anum pun suka

anie said...

betul2 sumer pun lawa jugak.
anie pun minat yang mcm kat hotel2 tue..elegant n simple..

ejaMaria said...

klu ada housekeeping sekali pun best kan... hahaha...









aku letih la kemas katil... chait...

Zana Adieyza said...

dpt katil & tilam yg mcm hotel tu jawabnya makin liatlah zana nak bgn pagi.. hahahahha.. asyik nak selubung jer nnti..

♥ ROS ♥ said...

Wah ros pun tringin la nak ala2 hootel nih.. Ada anak tpksalah letak tilam di bwah..hihihi....

Cik Anita said...

yang maroon tu cantik! mebi sebab ada bunga-bunga..

maszmadi said...

erm yg pic last tu... stanby kalu time gaduh2 leh jauhkan skit yerk..... huhu

PUANSTOBERI said...

ANUM :

Tu la tu. Bes kan katil hotel :)

PUANSTOBERI said...

ANIE :

Dan empuk juga kan?

PUANSTOBERI said...

MARIA :

KEna duk hotel la ada housekeeping. huhu.

PUANSTOBERI said...

ZANA :

Kena buat ala2 hotel gak sbb da tak mampu nak duk hotel. miaahah :D

PUANSTOBERI said...

ROS :

Beli king size la. muat seme letak situ :D

PUANSTOBERI said...

CIK ANITA :

U mmg sker maroon kan.. ai knowww. hik hik

PUANSTOBERI said...

MAZ :

Itu kat hotel tu - sungai klah hot spring.
Takkan nak tarik2 katil plak kekdahnya.
Bleh jatuh hukum Nusyuz. Mak takut noksss..