Friday, October 14, 2011

Wordle Friday

Wordle tau.
Bkn Wordless.
Huhu.

Ce tgk.



Menatang apakah ini?

Haha. Ce masuk web ini - http://www.wordle.net/
Lps tu klik CREATE YOUR OWN.
Masukkan url blog kita (atau blog sesapa lah).
Lps tu klik Submit.

Nati kuar la camtu.
Bleh klik randomize utk carik2 design lain.
Bleh tukar lay out, font, tukar kaler seme lah.

Bukan ada pun. Saja je main main.
Macam kat atas ni contoh dari url blog pnstoberi.
Yg dihighlight ngan tulisan beso tu adalah word paling byk dia capture dari blog pnstoberi iaitu 'aku'.
Then ada umah la, pun la, yg, nak.

Ce kome try time rehat panjang nih.
Ai nak balik.. nak tido. Miahahahah.

4 comments:

ejaMaria said...

patut la tak leh baca cite apa word tu... ;p

kekucingkatz said...

best jugak kalo takde mende nak dibuat....

maszmadi said...

ooo time rehat ni keje ko yerk.....
selain tido..... iskiskisk

PUANSTOBERI said...

MARIA :

Haha. aku pun ada budak opis ni suh terai.

KATZ :
Ha..kalo mantuk tu leh la terai. hihi

MASZ :
Tader lah. Kuasa haku..baik aku balik umah men FB. Haha.