Tuesday, October 18, 2011

Angry Bird versi betul


Comey kan.
Yg merah tu sebijik. Bulat bulat je.

Mode : baru berjinak-jinak ngan game ni. Mmg ketinggalan haku ne. Haha.
Mode lagi satu : Igt smlm nak beli baju "baby" aku ada gambar angry bird ni. Tp dah terbeli yg lain, da tak bleh beli dah. Beli kat HK nati la. Hik hik hiks.

p/s : Jap gi ai up mini contest tu yaw. Sila sila la join yaww.... tweheheeeww.....

9 comments:

Teratak Hami said...

Sgt comel. Akak lagi le ketinggalan, seekor angry bird pun xde lagik.

::EIDA:: said...

Hohooo.. ida ada beli keychain yg merah tu! boolat sungguh! Tapi ida tak main pun game ni.. hubby yg main.... Yola... orang dah ada "baby" kan... hikss....

eimah said...

teruje'y kak tahnks informasi nih :)

NM02 said...

hi

salam kenal

singgah sini terus follow

mari le follow ai pulak kalu sudi

maceh

^_"

ejaMaria said...

hahaha... aku download game angry bird ni... tapi anak2 yg main... aku tak pernah try pun... ;p

LidaRahim said...

hehe mmg real lah..

Zana Adieyza said...

zana xpernah main game tu tau! lagi ketinggalan zaman.. mcm zaman batu lak sbb btl2 x pernah main.. apakah??

BENA said...

kiteeee dah khatan men game ni . siap baling mouse sebab geram. hehehehe ;)

mekchu said...

just to share... kalo nak tgk balik interiray mekchu masa kat HK dulu, sila lah terjah link sebelah kanan tu.. dan ke HK adalah sangat shiok sekali.. mmg berbaloi dan selamat bergumbira..