Monday, October 10, 2011

Mandi Pasir

Dah start balik 'mandi pasir'
2 hari dah.
Bes je rasa. Lembut je rasa kulit seme.

Lama dah beli mendalah tu.
Tp da terbiar sepi dlm bilik air.
Smlm baru tingin nak pakai balik.
Hihi.

Tau ke amendalah 'mandi pasir'?

Ala.. lulur tu.
Penah citer dah ni dulu.
Aku sker pakai  hok ni.
Ehsan : Google

Tp skang aku da tk jmpa plak.

So, amik (beli la) je kat Watson. Jenama Watson rasanya.
Tah malas nak gi check kat bilik ayo tu.
Tp kaler cekelat.

Bes lah.
Ada cadangan lulur lain yg bes tak?
Sonok gak menyagat badan ngan 'pasir' nie.
Tweheheww.... *baru dpt gelak pesen baru*

12 comments:

ejaMaria said...

aku pun dah jarang nak berlulur-lulur ni... tak sempat la... asyik main pasir kat belakang rumah je... ;p

Zana Adieyza said...

zana suka pakai shower srub dari CNI.. even bau dia baisa jer, tp effect dia power!!

rasa lembutttttttttttttt jer kulit kan lepas mandi pasir tu.. hihihihi

Cik Anita said...

rajinnya melulur-lulurkan diri ye.. Nita tak rajin lah, sebab tak pandai nak mandi lama-lama. hehe. Sebab kalau nak lulur2 ni kena mandi berjam. Malas eh. Tunggu Nita dah nak kahwin ke kang, baru rajinkan diri buat cam gini. upss. hihi

::EIDA:: said...

Ida salu gak mandi 'pasir' ni.. lembut je badan kita nanti.. suami pun suka ajak nnti! Tet!!!


hiiiii~

~LeeyanaRadhi~ said...

hihihi.. kekda..yana mandi pasir sumber ayu jugak..hok bekas fink -bunga-..huhuh..

ade terbace sari ayu kuning langsat pon best..

3ari sekali mesti mandi pasir..hihihi

eKa said...

huhuuh....dia sambung ke blog pulak gelak tweheheheww tu.kekda eka pun suka si sumber ayu ni.malangnya susah nak dpt la kat sini...felix...so eka beli yg kat watson.apa ke tajuk nya...dlm tiub jenis apricot,suka tau...time wiken je, aku lulur ko, ko lulur aku...opssssssss

PUANSTOBERI said...

MARIA :

Berlulur di blkg rumah pun bleh juga :DD

PUANSTOBERI said...

ZANA :

Oh. Bes yer.

Ha..mmg kulit jadi lembut :)

PUANSTOBERI said...

CIK ANITA :

Buat la ujung2 minggu tu NIta.
Ok gak..ilang stress. Hihi :D

PUANSTOBERI said...

EIDA :

Alamak..tetttt :D

PUANSTOBERI said...

YANA :

Ada lagi yer jual. retu akak carik2 da takde.
Tkpe, nati nak carik lagi :D

PUANSTOBERI said...

EKA :

Wah..aku lulur ko, ko lulur aku kekdahnya yer. Hihi.

Tu la tu, sini pun tak byk da sumber ayu tu. Kekda guna watson punya la, tp bkn tiub tu. Tp oke la..lembut je jadinya. Hihi