Wednesday, October 19, 2011

Saya Ada Burung Biru

Wakakaka.
Yer. Tahu. Poyos.
Org lain bertahun ada kut.
Aku pun bertahun gak, lama da aku create akaun ni.
Tp tak aktip langsung.
Nak tweet ke retweet ke pun ter kebil2.
Muahaha.
Tkpe..kat blh kiri ni aku da letak button utk follow.
So, sapa rajin, leh la klik follow tu.
Nati leh kita twit twit. Hiksss.


*Tp pakai ngan phone aku cam pehapatah je. Maleh ah.

*Ada org dah jawab hampir tepat mini contest kira duit tu. Kurang 15sen sahaja. Pheww... salute lah. Aku tetiba pikir beliau kira betul2 kah?? humang ai...gigih. Tp aku rasa mmg beliau congak btul2. Tkpe..ada masa lagi ni, mungkin ada yg teka tepat trus.

9 comments:

Azi said...

me 2...kureng ngan twitter ni, xpandai nak guna..hihi

ejaMaria said...

aku takde twitter... jd tak bole la nak tweet-tweet... ;p

::EIDA:: said...

Ida tak acc burung biru ni.. rasa cm budak2 je.. ahaks! Kekda budak budak... huhhuhuhuu

cikCha said...

ku tertarik yg ber font biru itu..

bedebar2 plak nak tggu/tau keputusan contest kira2 tu..hohoho

Zana Adieyza said...

xde acc burung biru ni jugak.. kiranya zana geng dgn eida la kan.. hihihi...

PUANSTOBERI said...

AZI :

NI saja gatei je ni. Entah xtif ke tak ni nati nih.

MARIA :

Hihi. Abis..aku nak twit ngan sapa ni.

PUANSTOBERI said...

EIDA :

Hellowww..... ai nak tweet ngan Dato CT tawww... miahahahah :D

PUANSTOBERI said...

CIKCHA :

Hahaha. lawak..nati aku tweet je lah pemenang. Nak?? Haha.

PUANSTOBERI said...

ZANA :

Sila la buat..leh kita tweet2.. hahah