Friday, October 7, 2011

Karipap Sardin

Sedap nya la hai karipap sardin.
Hehari aku beli dan makan.
Rangup.
Walo sardin tak berapa byk, tp oke lah.
Yg paling best sbb dia potong cili padi.
Yesza.
Itu yg paling paling paling aku sker.
Makan karipap sardin sambil tergigit cili padi adalah sesuatu yg 'heaven'. Haha.

Jemput makan karipap sardin seme.
(mmg karipap aku belitu sebijik camni bentuk nya)


gambar hiasan. kredit : here

*oke. Makan karipap sardin pun nak heboh dlm blog.
*Napak nau takde idea tp nak berblog jugak.
*Bukan takde idea, tp nak kurangkan entry2 me revealkan segala personal (eh, makan kipap pun personal apa. Huhu)

6 comments:

Anum said...

hahahahhha
anum suka karipap gulung sardin
lagi best sis

anitadiana said...

sedapnya reen..kak ita paling suka karipap sardin..tapi bela beli sardin ciput sangat...yg lebih nya bawang,kekadang dia bubuh gak kentang dan sardin apa lah org yg jual ne kan...nak buat sendiri tak reti...biasa buat hubby yg klimkan..he..he

INA said...

Ida..
klu nak mkn karipap aym panas lg sedap..boleh beli kat deretan Medan selera kat Kg Medan...
Kedainya terselit aje....
Karipap mak cik ni mmg sedap giler,akk klu g sana mmg comfirm beli pya...masalahnye klu nk beli hanya hr biasa je..weekd mmg x bkk sbb makcik tu niaga situ cuma waktu sek aje...operasi pn hya tghari smpai kul 5pm je..

INA said...

Ida,
klu nk mkn karipap aym panas dan sedap...bleh beli kat kg medan...kedai nye kat deretan medan selera..kedainye terselit aje..
Karipap mak cik ni mmg cpt habis..lg pn kedai ni bkk hya hr biasa je ,weekd x bkk...dia operasi pn waktu bdk sek aje (tghr~5pm)
Akk klu g umh mak waktu hr biasa comfirm nyinggah pya..klu x beli rugi wooo...!!

BENA said...

hahahaha ;)

kite suka karipap sardin yang panjang tuuuuu . xtahu panggil name pe. heee ;)

Cik Anita said...

Tak suka karipap!!! grrr


sebab dah jemu makan. sebab kena paksa buat hari2 dulu. sebab mak niaga. sebab selalu kena marah sebab tak nak tolong mak buat karipap. kena marah dengan mak sebb malas kupas kentang utk karipap. HAHA.

fobia dengan karipap :P