Monday, October 10, 2011

2 Novel Lagi


Smpai lagi 2 ketoi.
Cam biasa. Order dari BELI DISKAUN lah.

Errkkk.
Syy... dendiam.
Jgn gitau my dear.
Nati beliau marah.
Eh. Rasa beliau baca blog ini juga walo beliau selalu nafikan.
Tkpe. Kalo beliau tanya, makna beliau akan terkantoi sbb baca blog ini juga. Haha.
Tp takleh nak baca skang.
Sbb nak abiskan buku yg pinjam dari kakak seopis.
Buku org kena baca cecepat utk pulangkan cecepat.

So, sekarang - ada 3 buku sendiri yg masih ber plastik menunggu giliran
dan 2 buku pinjam yg salah satu nyer da start baca [Baju Melayu Hijau Serindit]

Tkpe. Bleh buat bekal masa holiday nati gak.
Kut bosan2 menunggu ke apa, leh baca :)

8 comments:

ejaMaria said...

aku jarang + tak pernah beli novel online... klu teragak pegi kedai buku pastu pilih... bayar... ;p

::EIDA:: said...

Holiday nanti! Auw!!!~

ChentaHati said...

Layang2 Bertali Kaca pun best!

CikPuan Fara said...

teringat zaman uitm dulu.. rajin baca novel esp novel karangkraf..

Teratak Hami said...

Cousin akak ada seorang kaki novel. Dia layan novel sampai tak masak, tak kemas rumah, tak keluar rumah. Selalu kena perli dgn kami, "kalau masa SPM gini, mesti dah jadik pelajar terbaik.

PUANSTOBERI said...

MARIA :

Aku kalo gi kedai buku dkt nak berejam. Kang laki aku bising, jadi online ja. Sng. Huhu


EIDA :

Auw jugak.. ngeee :D

PUANSTOBERI said...

CH :

yer. ramai kata bes :D

CPF :

Skang novel karangkraf da tk berapa bes. SO, skang ni akak beli yg mana author feveret saja. Tentu2 bes. Hihi :D

PUANSTOBERI said...

TH :

Oh. Sy layan novel tidak la smpai tak kluar rumah. Huhu